БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
Банки и кредитиране, Счетоводство/Финанси, Търговия


БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

БНП Париба Лични Финанси, България е клон на международната  банка BNP Paribas Personal Finance S.A., част от BNP Paribas - най-голямата финансова група в еврозоната.

БНП Париба Лични Финанси, България е отговорен кредитор и специалист в сектора на потребителското кредитиране, една от големите български компании с 1 000 служители. Компанията разполага с голяма дистрибуционна мрежа в страната, предлагаща услугите си в над 3 000 точки на продажба, включваща и собствена клонова мрежа от 45 административни офиса. БНП Париба Лични Финанси, България се е доказала като добър бизнес партньор с над 3000 малки и големи български и чуждестранни компании, опериращи в сферата на бялата и черна техника, направи си сам, мебели и туризъм.
Продуктите на БНП Париба Лични Финанси, България допринасят за растежа и развитието своите партньори.

БНП Париба Лични Финанси, България е финансирала проектите на 1,5 милиона клиента при ясни прозрачни и непроменливи условия. Благодарение на добрите взаимоотношение между компанията и клиентите, над 750 000 от тях са ползвали финансовите ни продукти повече от веднъж. От старта на първия продукт през 2001 г. досега компанията е отпуснала кредити в размер над 3,5 милиарда лева.


За БНП Париба Лични Финанси по света:

БНП Париба Лични Финанси е №1 институция за потребителско кредитиране в Европа в следните подобласти: автомобилно финансиране, кредити на място на продажбата, потребителски кредити, кредитни карти и ипотечно кредитиране. Със своите 17,500 служители от 60 националности в 33 страни, простиращи се на 5 континента и 27 милиона клиента, БНП Париба Лични Финанси е първата мулти-специализирана компания, предлагаща пълна гама от кредитни продукти. В допълнение на това, БНП Париба Лични Финанси се стреми да развива своята партньорска мрежа, превръщайки я в самостоятелна бизнес линия, благодарение на своето ноу-хау в предлагането на кредити и интегрирани услуги съобразени с дейността и стратегията на своите партньори. По този начин БНП Париба Лични Финанси е пример за утвърдена марка в света на търговията, услугите, банкирането и застрахователните продукти. Компанията има водеща роля в налагането на отговорното кредитиране.
Контакти
БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
ЕИК: 204915054
Адрес: София 1766, Младост 4, ул. Бизнес Парк София 1, сграда 14.
Телефон: 02-9 154 185
Fax: 02-4 899 637
 http://www.bnpparibas-pf.bg
Политика за защита на личните данни на БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
Искам да получавам известия за новите обяви от БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България по имейл. Email:  
Всички обяви на БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
28.07.20 Стара Загора
24.07.20 Велико Търново
20.07.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България в Jobs.bg. ©2020