ДАНТЕК ООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Маркетинг/Реклама/ПР
ДАНТЕК ООД
За компанията

Богатият опит в онлайн маркетинга е това, с което се гордеем най-силно в Дантек ООД. Вярваме в успеха, основан на знанието, следим и посещаваме световни изложения, на които се обменя опит, взима се от най-новото и се прилага на всички нива и дейности.

Предлагаме пълен набор от услуги, насочени към бизнес партньори в Европа и Съединените щати. Изхождайки от динамиката в бранша, не спираме да търсим това, което е най-ново и най-успешно. Разширяваме своето портфолио, за да отговорим най-точно на потребностите на нашите партньори. Стартирахме като агенция за интернет реклама, днес подпомагаме дейностите на нашите клиенти в областите маркетинг, логистика, обслужване на клиенти, IT.

Уповавайки се на солиден опит, в съчетание с прилагането на най-добрите практики, имаме самочувствието на една от най-бързоразвиващите се и успешни фирми в сектора. Най-голямата оценка, разбира се, е доверието на клиентите, което те ни оказват чрез дългогодишната си работа с нас. Възлагат ни нови проекти, които обсъждаме заедно и заедно взимаме най-добрите решения. Наред с работата, с времето се увеличава и екипът на фирмата, състоящ се от млади хора, опитни специалисти в областта си. Имаме офиси в София и Пловдив.

Ела на:

http://dantekltd.com/

Кариера в компанията
В Дантек се стремим винаги към качество на най-високо ниво. Разбрали сме, че това се постига благодарение на отдадеността и желанието за работа на служителите ни: вдъхновени, мотивирани, амбициозни и гъвкави млади хора, готови да се справят с трудностите и да намират решения. Ако това си ти, разгледай нашите предложения и се присъедини към екипа на Дантек. Ще се радваме да видим твоето CV  и ако преценим, че твоите личностни качества и нужният за съответната позиция опит съвпадат с нашата фирмена култура, ще се съвржем с теб, за да уговорим дата и час за интервю.

Ела на:

http://dantekltd.com/careers.html
Контакти
Искам да получавам известия за новите обяви от ДАНТЕК ООД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Абонирай ме
Всички обяви на ДАНТЕК ООД
  Длъжност
19.01.17 Customer Support with Arabic София
19.01.17 Web Designer София
19.01.17 Front - End Quality Assurance ( QA ) София
16.01.17 Customer Support with German София
16.01.17 Researcher - Online Advertising София
12.01.17 Customer Support with Romanian София
11.01.17 Facebook and AdWords Specialist София
09.01.17 Customer Support with English София
05.01.17 Specialist with Thai, Indonesian, Malaysian, Filipino, Taiwanese or Brazilian Portuguese София
04.01.17 Copywriter София
03.01.17 DIGITAL MARKETING SPECIALIST/ CAMPAIGN MANAGEMENT София
09.01.17 Assistant with English Пловдив
03.01.17 Copywriter Пловдив
1 - 13 от 13
Корпортивен профил на ДАНТЕК ООД в Jobs.bg. ©2017