ДАНТЕК ООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Маркетинг/Реклама/ПР

ДАНТЕК ООД

За компанията

Богатият опит в онлайн маркетинга е това, с което се гордеем най-силно в Дантек ООД. Вярваме в успеха, основан на знанието, следим и посещаваме световни изложения, на които се обменя опит, взима се от най-новото и се прилага на всички нива и дейности.

Предлагаме пълен набор от услуги, насочени към бизнес партньори в Европа и Съединените щати. Изхождайки от динамиката в бранша, не спираме да търсим това, което е най-ново и най-успешно. Разширяваме своето портфолио, за да отговорим най-точно на потребностите на нашите партньори. Стартирахме като агенция за интернет реклама, днес подпомагаме дейностите на нашите клиенти в областите маркетинг, логистика, обслужване на клиенти, IT.

Уповавайки се на солиден опит, в съчетание с прилагането на най-добрите практики, имаме самочувствието на една от най-бързоразвиващите се и успешни фирми в сектора. Най-голямата оценка, разбира се, е доверието на клиентите, което те ни оказват чрез дългогодишната си работа с нас. Възлагат ни нови проекти, които обсъждаме заедно и заедно взимаме най-добрите решения. Наред с работата, с времето се увеличава и екипът на фирмата, състоящ се от млади хора, опитни специалисти в областта си. Имаме офиси в София.

Ела на:

http://dantekltd.com/

Кариера в компанията
В Дантек се стремим винаги към качество на най-високо ниво. Разбрали сме, че това се постига благодарение на отдадеността и желанието за работа на служителите ни: вдъхновени, мотивирани, амбициозни и гъвкави млади хора, готови да се справят с трудностите и да намират решения. Ако това си ти, разгледай нашите предложения и се присъедини към екипа на Дантек. Ще се радваме да видим твоето CV  и ако преценим, че твоите личностни качества и нужният за съответната позиция опит съвпадат с нашата фирмена култура, ще се съвржем с теб, за да уговорим дата и час за интервю.

Ела на:

http://dantekltd.com/careers.html
Контакти
ДАНТЕК ООД
ЕИК: 175055702
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДАНТЕК ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ДАНТЕК ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДАНТЕК ООД
21.09.20
 Logistics Assistant
София
17.09.20
 Social Media Specialist
София
27.08.20
 PHP Developer
София
вчера София
вчера
 Brand Manager
София
вчера
 Video Script Copywriter
София
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на ДАНТЕК ООД в Jobs.bg. ©2020