ProCredit Bank
ПроКредит Банк е ориентирана към развитие търговска банка. Ние предоставяме отлично обслужване както на малките и средните фирми, така и на гражданите, които желаят да спестяват. Служители в България: 350; Градове в България: София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен; В България от: 2001; Държави/градове извън България: Гърция, Солун; Година на основаване: 2001; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Зона за игри и отдих;    Мултиспорт карта;    Безплатни обучения и курсове;    Библиотека;  


ProCredit Bank

За компанията

ПроКредит Банк (България) ЕАД е основана през 2001 г. и вече повече от 15 години предоставяме отлично банково обслужване, както на гражданите, така и на фирмите.

В работата си с бизнес клиентите, се фокусираме върху малките и средните предприятия, тъй като сме уверени, че те имат жизненоважен принос за нашата икономика. Предлагайки разбираеми и достъпни депозити и други банкови услуги и инвестирайки значителни средства във финансовата образованост, ние се стремим да изграждаме култура на спестяване и отговорност, които спомагат за повече стабилност във всяко домакинство.

В своята дейност спазваме няколко основни принципа: ценим прозрачността в общуването с клиентите, не насърчаваме потребителското кредитиране и предоставяме само услуги, които се базират, както на разбирането за ситуацията на конкретния клиент, така и на задълбочен финансов анализ. Този отговорен подход към банковата дейност ни позволява да градим дългосрочни партньорства с нашите клиенти, базирани на взаимно доверие.

Ние задаваме високи стандарти по отношение на ефекта от нашите операции върху околната среда, като прилагаме тристранен подход към предизвикателствата, свързани с опазването на околната среда. Реализирайки този подход:

  • се стремим да използваме минимално количество ресурси, за да осъществяваме нашата дейност, в т.ч. хартия, енергия, вода и др.;
  • въведохме влиянието върху околната среда като критерии в процеса по одобрение на отпускането на кредити;
  • инвестираме в популяризирането на устойчивото използване на околната среда, промотирайки кредитите „Енергийна ефективност” за физически и юридически лица, като организираме и участваме в различни събития, по време на които информираме как енергийната ефективност може да благоприятства нашия дом и работно място.

Освен с нашите клиенти, дългосрочни взаимоотношения градим и с нашите служители. Това демонстрираме от самото начало - със сериозен процес на подбор на бъдещите ни колеги.

Кариера в компанията
ПРОЦЕС НА ПОДБОР
Ние избираме внимателно нашите бъдещи служители чрез унифициран за групата подход, който дава равни възможности на всеки. Процесът на подбор се състои от няколко етапа, което ни позволява да оценим голяма част от качествата и уменията на всеки кандидат.

Етап 1: Попълване и изпращане на он-лайн форма за кандидатстване. 
Формата за кандидатстване ни дава първи впечатления за Вашия опит и умения. За да направим обективна оценка, всички секции във формата за кандидатстване трябва да бъдат попълнени изчерпателно и ясно на английски език.

Етап 2: Попълване и изпращане на мотивационно писмо.
Мотивационното писмо е много важна част в процеса на кандидатстване. Това е Вашият шанс да ни убедите, че наистина желаете да бъдете част от екипа на ПроКредит.

Разкажете ни за себе си и Вашите интереси. Обяснете защо желаете да работите при нас и споделете очакванията си за банката като работодател. Кажете ни какво в ПроКредит Банк и ПроКредит Холдинг привлече интереса Ви.

Етап 3: Телефонен разговор
Този разговор Ви дава възможност да се представите и ни помага да научим повече за образованието, опита и причините да кандидатствате при нас. След успешното преминаване на този етап ще Ви поканим да се явите на Тест по математика и логика.

Етап 4: Тест по математика и логика.
Успешното преминаване на теста по математика и логика е задължително условие за допускане на кандидатурата Ви до следващите етапи от процеса на подбор. В тази връзка Ви съветваме да разгледате примерните тестове в нашият сайт www.procreditbank.bg и да отделите нужното време за подготовка.

Етап 5: Тест по Английски език
Тестът е с продължителност 1 час и включва граматическа част, създаване на кратък текст и устна част.

Етап 6: Индивидуален разговор
Индивидуалният разговор ни дава възможност да Ви опознаем по-добре и да обсъдим Вашите и наши очаквания. Това е моментът да зададете и Вашите въпроси.

Етап 7: ProCredit Onboarding Process 
Въвеждаща фаза

Успешното завършване на процеса на подбор води до предложение за назначение и подписване на трудов договор и начало на въвеждащия Onboarding процес. Той представлява интензивно теоретично и практическо обучение, продължаващо двадесет и четири седмици. В международнa среда, процесът ще предостави възможност на новите служители да разгледат теми свързани с:

- Банковото дело и финанси;
- Обществото и околната среда;
- Бизнес моделът на ПроКредит.

Той разкрива какво означава да работите в ПроКредит предлагайки Ви директен досег с предизвикателствата, които са част от ежедневната работа. Тя е динамична и натоварена, но и много удовлетворителна. Развиват се умения за работа в екип, подготовка на проекти и презентации, разглеждане и обсъждане на идеи и критична оценка на стереотипи.
Настаняване:
Настаняването в градовете, където се провеждат теоретичните и практически модули, се поема от банката.Транспорт: Всички разходи за транспорт по време на Процеса също се поемат от банката.
Заплащане:
Всеки нов служител подписва трудов договор и получава месечна заплата съобразена със структурата на заплатите на ниво група.
Език:
Програмата се провежда на английски език.

 
Контакти
ProCredit Bank
ЕИК: 130598160
Адрес: гр. София 1303, бул. Тодор Александров 26
Телефон: 0700 1 70 70
Fax: 02/ 813 5110
 www.procreditbank.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ProCredit Bank по имейл. Email:  
Всички обяви на ProCredit Bank
13.10.20 София
13.10.20
 Client Adviser
София
12.10.20 София
07.10.20
 Expert Reporting
София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ProCredit Bank в Jobs.bg. ©2020