ProCredit Bank
ПроКредит Банк е ориентирана към развитие търговска банка. Ние предоставяме отлично обслужване както на малките и средните фирми, така и на гражданите, които желаят да спестяват. Градове в България: София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен; В България от: 2001; Държави/градове извън България: Гърция, Солун; Година на основаване: 2001; Придобивки:  Безплатни обучения и курсове;    Зона за игри и отдих;    Библиотека;  


ProCredit Bank
За компанията

ПроКредит Банк (България) ЕАД е основана през 2001 г. и вече повече от 10 години предоставяме отлично банково обслужване, както на гражданите, така и на фирмите.

В работата си с бизнес клиентите, се фокусираме върху малките и средните предприятия, тъй като сме уверени, че те имат жизненоважен принос за нашата икономика. Предлагайки разбираеми и достъпни депозити и други банкови услуги и инвестирайки значителни средства във финансовата образованост, ние се стремим да изграждаме култура на спестяване и отговорност, които спомагат за повече стабилност във всяко домакинство.

В своята дейност спазваме няколко основни принципа: ценим прозрачността в общуването с клиентите, не насърчаваме потребителското кредитиране и предоставяме само услуги, които се базират, както на разбирането за ситуацията на конкретния клиент, така и на задълбочен финансов анализ. Този отговорен подход към банковата дейност ни позволява да градим дългосрочни партньорства с нашите клиенти, базирани на взаимно доверие.

Ние задаваме високи стандарти по отношение на ефекта от нашите операции върху околната среда, като прилагаме тристранен подход към предизвикателствата, свързани с опазването на околната среда. Реализирайки този подход:

  • се стремим да използваме минимално количество ресурси, за да осъществяваме нашата дейност, в т.ч. хартия, енергия, вода и др.;
  • въведохме влиянието върху околната среда като критерии в процеса по одобрение на отпускането на кредити;
  • инвестираме в популяризирането на устойчивото използване на околната среда, промотирайки кредитите „Енергийна ефективност” за физически и юридически лица, като организираме и участваме в различни събития, по време на които информираме как енергийната ефективност може да благоприятства нашия дом и работно място.

Освен с нашите клиенти, дългосрочни взаимоотношения градим и с нашите служители. Това демонстрираме от самото начало - със сериозен процес на подбор на бъдещите ни колеги.

Кариера в компанията

СЪВЕТИ ЗА УСПЕШНО КАНДИДАТСТВАНЕ


Уважаеми кандидати,
За да бъде успешна Вашата кандидатура, бихме искали да Ви
запознаем с нашия процес на подбор на персонал и с изискванията
към подаваните документи.

ПРОЦЕС НА ПОДБОР

Ние избираме внимателно нашите бъдещи служители чрез унифициран за групата подход, който дава равни възможности на всеки. Процесът на подбор се състои от няколко етапа, което ни позволява да оценим голяма част от качествата и уменията на всеки кандидат.

Етап 1: Попълване и изпращане на он-лайн форма за кандидатстване. 
Формата за кандидатстване (http://www.procreditbank.bg/bg/protses-na-podbor/page/269) ни дава възможност да придобием първоначална представа за Вашите опит и умения. За да преценим кандидатурата Ви обективно, е важно да попълните изчерпателно и ясно всички раздели.

Етап 2: Попълване и изпращане на мотивационно писмо.

Мотивационното писмо е важна част от онлайн формата за кандидатстване и е шансът Ви да ни убедите, че наистина желаете да станете част от екипа на ПроКредит Банк. Ние искаме да разберем повече за Вас и Вашите интереси. Обяснете защо искате да работите при нас и какво очаквате от банката като работодател. Разкажете с какво ПроКредит Банк и ПроКредит Холдинг предизвикаха интереса Ви.
За да бъде Вашата кандидатура оценена позитивно, изключително важно е да не използвате клиширани или готови мотивационни писма, както и да не копирате информация от сайта на ПроКредит Банк и ПроКредит Холдинг.

Етап 3: Телефонно интервю с одобрените по документи кандидати.
Целта на този разговор е да допълним впечатленията и информацията, които имаме на база изпратените документи.


Етап 4: Тест по математика и логика.


Успешното преминаване на теста по математика и логика е задължително условие за допускане на кандидатурата Ви до следващите етапи от процеса на подбор. В тази връзка Ви съветваме да разгледате примерните тестове в нашият сайт www.procreditbank.bg и да отделите нужното време за подготовка.


Етап 5: Групова дискусия на икономическа и социална тема.

Очакваме всеки от участниците да изслушва мнението на другите, както и да изрази своето лично становище по поставените теми, да се аргументира и да го защити пред останалите участници.


Етап 6: Индивидуален разговор с одобрените след дискусията участници.

В личен разговор обсъждаме Вашите очаквания от ПроКредит Банк и 6-месечната ни подготвителна програма (ProCredit Entry Programme), като коментираме в детайли и Вашата мотивация за участие.

Процесът на подбор до този етап се провежда в София, като за кандидати от други градове възстановяваме разходи за транспорт и настаняване.


Етап 7: Двуседмичен семинар извън София.

Финалният етап от процеса на подбор е двуседмичен семинар с избраните след индивидуалния разговор кандидати. Семинарът се провежда извън София. Целта му е от една страна да запознае по-добре участниците с ПроКредит като институция и работодател и от друга ние да научим повече за кандидатите чрез дискутиране на различни морални и етични казуси. Този опит ще Ви помогне да вземете решение дали да продължите с Програмата и да се ангажирате дългосрочно с ПроКредит Банк.

Двуседмичният семинар се провежда изцяло на английски език.

 
Контакти
ProCredit Bank
ЕИК: 130598160
Адрес: гр. София 1303, бул. Тодор Александров 26
Телефон: 0700 1 70 70
Fax: 02/ 813 5110
 www.procreditbank.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ProCredit Bank по имейл. Email:  
Всички обяви на ProCredit Bank
14.02.19 София,
13.02.19 Бургас
11.02.19
 Experienced Internal Auditor
София
04.02.19 София,
24.01.19 Стара Загора
22.01.19 Плевен
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на ProCredit Bank в Jobs.bg. ©2019