UNIQUE ESTATES Ltd.
Unique Estates е специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара. Градове: гр. София; Година на основаване: 2006;


UNIQUE ESTATES Ltd.

За компанията
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio.

Повече за Unique Estates може да откриете на: http://www.ues.bg/
Кариера в компанията
Работейки в Unique Estates, ще имате възможност да градите кариера в една от най-бързо развиващите се компании за недвижими имоти с високи стандарти на работа. Като компания, която си поставя високи цели за развитие, ние ви предлагаме възможност да се развивате заедно с нас. Ще ви помогнем да развиете кариерата си и бъдещето си. Не искаме само да имате чудесна работа. Искаме да имате страхотен живот.

Екипът на Unique Estates e изграждан прецизно, с внимание към опита и компетентността. Гордеем се с индивидуалния подход към нашите клиенти и гарантираме спазването на поетите ангажименти. Стремим се да предоставяме иновативни решения и високо качество на обслужване. Вече десет години сме лидер и безспорен авторитет на пазара. Ние приемаме промените и непрекъснато предизвикваме традициите.

Опитът и квалификациите на нашите консултанти са толкова разнообразни, колкото са и нашите клиенти. В Unique Estates вярваме, че именно това ни помага да бъдем толкова ефективни и да изпълняваме високите цели, които сме си поставили. Ние сме известни с високата си мотивация и работоспособност. Всеки, който работи в Unique Estates е важен за нашата компания.
Контакти
UNIQUE ESTATES Ltd.
ЕИК: 175085752
Адрес: гр. София, бул. "Патриарх Евтимий" 17
Телефон: 02/ 819 20 21
 www.ues.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от UNIQUE ESTATES Ltd. по имейл. Email:  
Всички обяви на UNIQUE ESTATES Ltd.
04.11.20
 Digital Marketing Specialist
София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на UNIQUE ESTATES Ltd. в Jobs.bg. ©2020