Baker Tilly Klitou and Partners OOD
Бейкър Тили е водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти в Кипър и на Балканите. Служители в България: 40; Градове в България: София; В България от: 2007; Служители глобално: 28000; Година на основаване: 2007; Придобивки:  Разходи за обучение;    Ваучери за такси;    Офис напитки;    Team bonding;  


Baker Tilly Klitou and Partners OOD

За компанията

Бейкър Тили е водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти в Кипър и на Балканите. 20 директори и повече от 300 души, предлагащи услуги от най-висок стандарт за повече от 6000 клиенти, които работят както на национално, така и на международно ниво. Бейкър Тили оперира чрез офиси в Кипър (Никозия, Лимасол и Ларнака), България (София), Румъния (Букурещ), Молдова (Кишинев) и Гърция (Атина, Солун).

Взаимодействие, решителност и професионализъм са измежду ключовите елементи, които ни помагат да се справим успешно с всички възложени задачи. Независимо какъв е обемът на възложената задача, ние можем да осигурим подходящ експерт или екип, за да отговори на специфичните нужди на всеки клиент.

Бейкър Тили компании в Кипър, Румъния, България и Молдова, както и Бейкър Тили в Гърция, са независим член на Бейкър Тили международни фирми. Бейкър Тили Интернешънъл е осмата по големина счетоводна мрежа в света по приходи и е представена от 165 фирми с 745 офиса в 141 страни, с общ приход в размер на 3,8 милиарда долара и 28 000 служители по целия свят. Благодарение на участието ни в мрежата на Бейкър Тили Интернешънъл, ние сме в състояние да предоставим ресурси и опит, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти, да помогнем за решаването на сложни бизнес проблеми и да се преодолеят големите предизвикателства на утрешния ден.

Ние обслужваме клиенти в почти всяка индустрия и от всякакъв мащаб, и правим това така, че да запазим личното внимание, което клиентът търси, чрез участието и на партньорите в компанията.

Кариера в компанията
Бейкър Тили Одит предоставя много възможности за кариерно развитие.

Във фирмата работят дългогодишни служители, които са стартирали своята кариера от най-ниското стъпало и с помощта на Мениджърският състав са се развили и усъвършенствали своите умения, за да заемат в момента позиции на управленски нива. 

Освен всичко, ние предлагаме и спонсориране на обучение за АССА квалификация, което е допълнителна полза за кариерният ви старт в одит сферата.
Контакти
Baker Tilly Klitou and Partners OOD
ЕИК: 131349346
Адрес: 5 Stara Planina Street, 5th Floor
Sofia 1000
Телефон: 9580980
Fax: 8592139
 www.bakertillyklitou.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Baker Tilly Klitou and Partners OOD по имейл. Email:  
Всички обяви на Baker Tilly Klitou and Partners OOD
05.08.20
 Senior Auditor
София
04.08.20
 Audit Associate
София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Baker Tilly Klitou and Partners OOD в Jobs.bg. ©2020