Кредитланд ЕООД
Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси


Кредитланд ЕООД

За компанията
Кредитланд е водеща фирма за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит според Вашите изисквания. 
Кредитланд е дъщерна фирма на Moitepari.bg и е обособена като самостоятелно дружество в следствие на големия интерес от страна на клиентите като се фокусира изцяло върху консултантските услуги за кредити.

Кредитните консултанти на Кредитланд Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация, относно всички аспекти на финансирането - достатъчност на доходите; процента на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите условия относно валута, срок, начин на образуване на лихвата и много други. Нашата професионална консултация не само не оскъпява кредита, а като наш клиент ползвате корпоративни, групови и индивидуални преференциални условия в някои от 12-те банки и 4 небанкови институции, с които си партнираме.

Кариера в компанията
http://www.creditland.bg/konsultanti/Konsultanti.aspx
Контакти
Кредитланд ЕООД
ЕИК: 175027724
Телефон: 0700 10 009
 www.creditland.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Кредитланд ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Кредитланд ЕООД в Jobs.bg. ©2020