ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
Производство


ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД

За компанията

ПОРАСНИ В ДОБРА КОМПАНИЯ!

Най-хубавото нещо на това да си млад са безкрайните възможности, които имаш пред себе си. Но това е и най-трудното. Какво да избереш? С какво да се занимаваш? Има толкова много неща, коитo ти харесват и с които се справяш добре...

Първата крачка е да разбереш какво искаш. Животът дава това, което ти поискаш от него. Да говориш за съдба или късмет е просто оправдание – всичко зависи от теб.

Искай много.

Заложи на себе си! Има само една инвестиция, която винаги си струва и винаги се отплаща – инвестицията в самия теб. Направи я, като дадеш старт на кариерата си в българска компания на световно ниво.

Започни своята кариера в ЗАГОРКА!

Порасни в добра компания!

Работи с най-добрите!

Десетилетия наред ние в ЗАГОРКА защитаваме лидерството си, търсим начини да растем, да сме ефективни и винаги да сме една крачка напред в иновациите. Ние възприемаме най-добрите практики, черпейки опит от глобалното семейство на HEINEKEN, като едновременно запазваме нашата уникалност и вековна традиция. Когато си част от екипа на такава компания, ти се учиш от най-добрите. И ще се гордееш, че българите говорят за марките, за които работиш.

Работи с вдъхновение!              

Вдъхновението не се появява ей така – то се провокира и поддържа. Можеш да прекарваш часове наред с вперен в монитора поглед, броящ минутите до края на работния ден. А можеш и да приемеш предизвикателствата, които ние сме готови да ти дадем. Чрез тях ще имаш възможност да опознаеш себе си – да разбереш в какво си добър и какво обичаш да правиш.

Работи с удоволствие!

Дишай в приятелска атмосфера. Работната ни среда е динамична и изпълнена с енергия, защото, освен професионалисти, избрахме да бъдем и приятели, които всеки ден се учат как да бъдат по-успешни заедно.

Работи много и успехът неминуемо ще дойде. Лесно ни е да го кажем, защото вече сме го направили.

 
Контакти
ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
ЕИК: 123025273
Искам да получавам известия за новите обяви от ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД в Jobs.bg. ©2020