ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
Производство


ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
За компанията

ПОРАСНИ В ДОБРА КОМПАНИЯ!

Най-хубавото нещо на това да си млад са безкрайните възможности, които имаш пред себе си. Но това е и най-трудното. Какво да избереш? С какво да се занимаваш? Има толкова много неща, коитo ти харесват и с които се справяш добре...

Първата крачка е да разбереш какво искаш. Животът дава това, което ти поискаш от него. Да говориш за съдба или късмет е просто оправдание – всичко зависи от теб.

Искай много.

Заложи на себе си! Има само една инвестиция, която винаги си струва и винаги се отплаща – инвестицията в самия теб. Направи я, като дадеш старт на кариерата си в българска компания на световно ниво.

Започни своята кариера в ЗАГОРКА!

Порасни в добра компания!

Работи с най-добрите!

Десетилетия наред ние в ЗАГОРКА защитаваме лидерството си, търсим начини да растем, да сме ефективни и винаги да сме една крачка напред в иновациите. Ние възприемаме най-добрите практики, черпейки опит от глобалното семейство на HEINEKEN, като едновременно запазваме нашата уникалност и вековна традиция. Когато си част от екипа на такава компания, ти се учиш от най-добрите. И ще се гордееш, че българите говорят за марките, за които работиш.

Работи с вдъхновение!              

Вдъхновението не се появява ей така – то се провокира и поддържа. Можеш да прекарваш часове наред с вперен в монитора поглед, броящ минутите до края на работния ден. А можеш и да приемеш предизвикателствата, които ние сме готови да ти дадем. Чрез тях ще имаш възможност да опознаеш себе си – да разбереш в какво си добър и какво обичаш да правиш.

Работи с удоволствие!

Дишай в приятелска атмосфера. Работната ни среда е динамична и изпълнена с енергия, защото, освен професионалисти, избрахме да бъдем и приятели, които всеки ден се учат как да бъдат по-успешни заедно.

Работи много и успехът неминуемо ще дойде. Лесно ни е да го кажем, защото вече сме го направили.

 
Контакти
ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
ЕИК: 123025273
Искам да получавам известия за новите обяви от ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД
10.08.18 София
08.08.18 София
31.07.18
 BUSINESS ANALYST COMMERCE
София
вчера Пловдив
10.08.18 Айтос
02.08.18 Стара Загора
30.07.18 Стара Загора
30.07.18 Русе
16.08.18 Стара Загора
10.08.18 Габрово
10.08.18 Ямбол
06.08.18 Шумен
06.08.18 Търговище
06.08.18 Силистра
01.08.18 Стара Загора
1 - 15 от 15
Корпортивен профил на ZAGORKA, part of the HEINEKEN/ „Загорка“ АД в Jobs.bg. ©2018