МДЦ Дентапрайм ЕАД
Стоматологични услуги Служители в България: 320; Служители глобално: 350; Държави/градове извън България: Лондон, Великобритания; Придобивки:  Здравословен обяд;    Разходи за транспорт;    27 дни платен годишен отпуск;  


МДЦ Дентапрайм ЕАД

За компанията
DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 14 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.
За повече информация може да видите следното видео:
https://youtu.be/tOAucf57tUA
Кариера в компанията
✓ Перманентно търсене на таланти
Силно вярваме, че талантът не е непременно свързан с изкуство. Талантът е дарба, вътрешна мотивация и сила да бъдеш, да искаш, да можеш… Концепцията за перманентно търсене на талантливи кадри с амбиция за успешна реализация често бива погрешно асоциирана с високо текучество на кадри. Реалността: не можем да си позволим заради липсваща обява за работа в определен момент да се разминем с истинските таланти.
✓ Корпоративни обучения
При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.
✓ Социални гаранции
Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.
✓ Езикова школа
SWISS DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.
✓ Здравословно хранене
Всеки ден МДЦ „Суис Дентапрайм“ осигурява на служителите си разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества, с високи вкусови качества. Освен това, с приготвянето на чаша зелено смути всеки ден, ръководството на клиниката си поставя за цел да осигури на всеки служител препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи.
✓ Зони за отдих
Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка.
✓ Подаръци за рожден ден
Клиника SWISS DENTARIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.
✓ Корпоративни празници
Екипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.
Контакти
МДЦ Дентапрайм ЕАД
ЕИК: 204114747
Адрес: Гр. Варна, Св. Константин и Елена, комплекс Ботаника, ул.30-та №2
Телефон: 052 36 20 23
 https://www.dentaprime.com/
Длъжностно лице по защита на личните данни - МДЦ Дентапрайм ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от МДЦ Дентапрайм ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на МДЦ Дентапрайм ЕАД
11.09.20 Варна
10.09.20 Варна
28.08.20 Варна
вчера Варна
18.09.20 Варна
10.09.20 Варна
10.09.20 Варна
09.09.20 Варна
1 - 8 от 8
Корпортивен профил на МДЦ Дентапрайм ЕАД в Jobs.bg. ©2020