ПАРК МАРКОВО ЕООД
Парк и СПА Хотел Марково е четиризвезден хотел, разположен на 2 км от град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали, два ресторанта и собствен СПА център с външен и два вътрешни басейна. Служители: 100; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2017;


ПАРК МАРКОВО ЕООД

За компанията
Парк и СПА Хотел Марково е четиризвезден хотел, разположен на 2 км от град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с външен и два вътрешни басейна. Ресторант „Belle Vue / Бел Вю“ смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към град Пловдив и ястия от интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти. В зала „Bella Donna / Бела Дона“ се провеждат най-запомнящите се сватбени тържества и фирмени партита, а в зала „Piccolino / Пиколино“ – най-веселите детски рождени дни. Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за игри, два тенис корта и мини голф.

Парк и СПА Хотел Марково продължава да инвестира в надграждане на своята материална база, като фокусът пада върху семействата и най-малките гости – през 2019 комплексът стартира изграждането на изцяло нов парк с детска въжена площадка - „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни, алеи за велосипеди. Новоизградена е и ротондата за сватбени ритуали, която за момента е единствената в града. През септември 2019 г в СПА центъра на хотела вече функционира и втори вътрешен басейн с темепратура на водата 36°C, която се поддържа целогодишно. Още два вътрешни детски басейна тип "мини акваленд" ще бъдат въведени в експлоатация в края на 2020 година.

Награди:
  • "Най-добър четиризвезден градски СПА хотел на 2018 г" – БХРА, 2018 г
  • "Най-добър четиризвезден градски СПА Хотел на 2019 с най-атрактивен детски увселителен парк" - БХРА, 2019 г
  • "Награда за изключително партньорство с Община Пловдив" – Годишни награди в туризма 2018 г
Контакти
ПАРК МАРКОВО ЕООД
ЕИК: 204619678
Адрес: гр. Пловдив, с. Марково, местност "Исака" 44А
 www.hotelmarkovo.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ПАРК МАРКОВО ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПАРК МАРКОВО ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПАРК МАРКОВО ЕООД
12.08.20 Марково
12.08.20 Марково
12.08.20 Марково
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ПАРК МАРКОВО ЕООД в Jobs.bg. ©2020