ИМЕНИЕ БГ ООД
Бизнес, консултантски услуги, Недвижими имоти, Търговия


ИМЕНИЕ БГ ООД

За компанията
КОИ СМЕ НИЕ?
„Имение БГ/ Imenie BG” e новооткрита, но амбициозна компания, която прави първите си стъпки на пазара за имоти в гр. София. Платформата ни е изградена върху дългогодишния опит на нашия сравнително млад екип. Дейността на агенцията се състои в уреждане на наемни отношения и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти - апартаменти, къщи, офиси, магазини, складови площи, парцели и др.

ЕКИП
Нашият екип е съставен от балансирана комбинация между опитни и многообещаващи специалисти с доказана страст  към недвижимите имоти. Със своите знания, умения и отдаденост, нашите брокери трябва да могат да съдействат за наемане или закупуване на имот възможно най-бързо, при най-добрите условия!

МИСИЯ

Ние вярваме, че всеки имот може да бъде нечий дом! Нашата мисия е да открием перфектния за всеки, който избере Imenie.bg!

ПРЕДИМСТВА
Индивидуалният подход стои в основата на резултатите, които постигаме. За нас главен приоритет е изграждането на точни и прозрачни взаимоотношения, благодарение на които да изградим нашето име и да оправдаем гласуваното ни доверие. Кариера в компанията Като работодател нашата агенция се стреми да осигурява достойни и най-вече доходоносни условия за своите служители. Вярваме, че с подготовката и уменията на нашите бъдещи служители, ще успеем заедно да изградим една услуга от ново поколение, в която хората работещи за нас да бъдат не просто работници, а наши партньори.
Контакти
ИМЕНИЕ БГ ООД
ЕИК: 206093586
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ИМЕНИЕ БГ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ИМЕНИЕ БГ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИМЕНИЕ БГ ООД
03.07.20 София; Заплата от 1300 до 2600 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ИМЕНИЕ БГ ООД в Jobs.bg. ©2020