A-LIGN BG EOOD
Киберсигурност и ИТ Одит. Служители в България: 15; Брой ИТ специалисти в България: 15; Градове в България: София; В България от: 2019; Служители глобално: 300; Държави/градове извън България: САЩ; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Различни видове бонуси;    Карта за спорт;    Карта за градски транспорт;  


A-LIGN BG EOOD

За компанията
Една от най-бързо растящите компании  в Америка - A-LIGN е водещо име в сферата на Киберсигурността и ИТ одитирането, което се радва на доверието на клиентите и бързо набира разпознаваемост. Работим от няколко локации - включително и в Европа, а от 2019 година вече и в България. 
 
Основната ни дейност се състои в провеждането на одити на технологичната инфраструктура, политиките и операциите на компаниите - с цел гарантиране спазването на съответните отраслови изисквания и стандарти. Също така помагаме на компаниите да получат проактивна оценка на нуждите от решения и мерки свързани с киберсигурността, както и извършваме необходимите тестове. 
 
A-LIGN се стреми да бъде надежден партньор при провеждането на консултациите, одита и оценката. Чрез нашите услуги, бизнесът може да гарантира, че отговаря на стандартите за съответствие. Помагаме и в борбата с рисковете свързани със сигурността на информационните технологии. Извършваме и оценка на целостта на корпоративните данни, тъй като от нея зависят успеха на нашите клиенти и изпълнението на техните стратегически цели.
Кариера в компанията
A-LIGN е една от топ 10 компании за киберсигурност в САЩ - с постоянно растящо международно присъствие, включително и в България. Получили признание като един от най-добрите работодатели в САЩ, ние се стремим да направим тази структура възможна и приложима на пазара на труда и у нас, като изграждаме екип от професионалисти в областта. 

A-LIGN отваря път към една уникална браншова ниша, съчетаваща технологиите с одитирането. Радваме се, че можем да предложим едно различно и разнообразно професионално развитие. Предлагаме също широкоспектърно обучение и непрестанен растеж в областта на технологиите и киберсигурността. 
Контакти
A-LIGN BG EOOD
ЕИК: 205701854
Адрес: бул. Сливница 245
Телефон: 0899282789
 https://a-lign.com/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - A-LIGN BG EOOD
Искам да получавам известия за новите обяви от A-LIGN BG EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на A-LIGN BG EOOD в Jobs.bg. ©2020