V GRUPA INVEST OOD

Известия за новите обяви от V GRUPA INVEST OOD

Придобивки

  • check_box Безплатна храна,спане,
V GRUPA INVEST OOD
1.Хотелиерски бизнес услуги.
  • location_on Плевен
  • calendar_today Основана 2013

Контакти

V GRUPA INVEST OOD
ЕИК: 202755843
phone 00359899116373

Плевен
location_on ТЕКИЙСКИ ОРМАН обл.ПЛЕВЕН, гр.ПЛЕВЕН 5800
map Виж на картата