UniCredit Consumer Financing EAD
УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е компания от семейството на УниКредит Груп, която е лидер в областта на потребителското кредитиране в България. Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и качество на работата. Служители: 500; Градове: София, Пловдие, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Шумен, Силистра, Сливен, Ямбол, Враца, Видин, Монтана и др.; Година на основаване: 2006; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Застраховка живот;    Стол за хранене в офиса;    Ваучери за храна;    Фитнес зала в офиса;    Програми за обучение и развитие;    Преференциални условия при ползване на банковите продукти;    Карта за спорт;    Бонуси;  


UniCredit Consumer Financing EAD

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД е лидер в областта на потребителското кредитиране в България. Дружеството е част от УниКредит - една от най-големите европейски финансови групи с банкова дейност в 20 европейски страни, международно присъствие в 50 държави и над 150 000 служители. Корпоративната политика е насочена към създаване на финансиране от ново поколение чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и качество на работата.
Кариера в компанията
УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Като част от водеща европейска финансова институция, ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти. Ако искате да станете част от нашия екип, очакваме Ви на нашия сайт.   
Контакти
UniCredit Consumer Financing EAD
ЕИК: 175070632
Адрес: гр. София, ул. Гюешево 14
Телефон: 02 923 21 26
 https://www.unicreditbulbank.bg/bg/ucfin/
Политика за защита на личните данни на UniCredit Consumer Financing EAD

Длъжностно лице по защита на личните данни - UniCredit Consumer Financing EAD
Искам да получавам известия за новите обяви от UniCredit Consumer Financing EAD по имейл. Email:  
Всички обяви на UniCredit Consumer Financing EAD
25.03.20 Бургас
06.03.20 Разград
04.03.20 Кърджали
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на UniCredit Consumer Financing EAD в Jobs.bg. ©2020