Транспрес Деливъри ЕООД
Международен и вътрешен транспорт, логистична и куриерска дейност. Служители: 500; Градове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Дупница, Плевен, Пловдив, Русе, София, Стара Загора и Шумен; Година на основаване: 1993; Придобивки:  Ваучери за храна;    Карта за гориво с определени отстъпки;  

Транспрес Деливъри ЕООД

За компанията
Транспрес Деливъри ЕООД е част от голямото семейство на Транспрес ООД - водеща логистична компания в България. Създадена преди повече от 25 години, тя обединява хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно разкрива нови възможности за развитие. Клиентите на Транспрес получават не само огромен избор от транспортни и логистични услуги, а и качество и надеждност с нов стандарт. Всяко задание на клиента има своите специфични особености и неговото изпълнение изисква уникален подход. Екипът на Транспрес има нужните опит, ресурс и умения да реши всяка транспортна задача в оптимални за клиента срокове. Той разчита не само на себе си, а на силата на единна логистична мрежа от фирми, покриваща с експресни доставки цялата територия на Европа.
Кариера в компанията
Транспрес Деливъри ЕООД е част от голямото семейство на Транспрес ООД и предоставя възможност за кариерно развитие в областта на транспорта и логистиката от най-високо качество. Дългогодишните ни специалисти предоставят уменията и знанията си на нови колеги, а те от своя страна допринасят с желанието си за учене и развитие, за да може всички да вървим заедно напред в света на логистичните иновации и технологии.
Контакти
Транспрес Деливъри ЕООД
ЕИК: 202337769
Адрес: гр. София, ул. Мими Балканска 140
Телефон: *5015
 www.transpress.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Транспрес Деливъри ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Транспрес Деливъри ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Транспрес Деливъри ЕООД
05.11.20 София
05.11.20
 Търговец
София
30.11.20
 Търговец
Пловдив
19.11.20 Благоевград
06.11.20 Варна
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на Транспрес Деливъри ЕООД в Jobs.bg. ©2020