TAO Center Ltd.
TAO Center предлага индивидуални стаи за масаж с уникален дизайн, подбрана палитра от класически, екзотични, лечебни и авторски масажи, терапии и ритуали с древно-тайландски рецепти. Нашият фокус е върху балансиране, лечение и детоксикация. В България от: 2020; Година на основаване: 2019; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;  

TAO Center Ltd.

За компанията
TAO – път, начало в началото, нищо в нищото, действие с бездействието – естествено действие - основна концепция, заложена в Даоското учение за балансиран начин на живот, показващ пътя - духовното в нас и около нас (“TAO Te Ching” от Loazi).
Нашето желание е да ви помогнем да намерите пътя към баланса на духа, ума и тялото. 
 
В изискана обстановка, съчетаваща стилен и уникален за всяка стая дизайн, автентична атмосфера и висока функционалност, гостите на ТАО center имат възможността да се потопят в релаксираща среда и да избягат, дори за кратко, от забързаното ежедневие . Центърът предлага индивидуални стаи за масаж (персонална стая само за Вас), подбрана палитра от класически, екзотични, лечебни и авторски масажи, терапии и ритуали с древно-тайландски рецепти. Нашият фокус е върху балансиране, лечение, детоксикация и подмладяване на тялото, ума и духа.
 
Чрез безкомпромисно качество и висококачествено обслужване, нашите специалисти от Тайландски произход, с многогодишен опит в Бангкок, Пукет и Ко Самуи, ще ви пренесат в състояние на пълен релакс и баланс. ТАО center работи с оригинални масажни масла и продукти с органични съставки, внесени директно от Тайланд, ексклузивно за нашия център. 
 
Според древната даоистка теория тялото има три основни енергийни центъра - Три „Дан тиeни“ - където нашата жизнена сила и енергия „Чи“ се събира, съхранява и разпределя в цялото тяло. Всеки Дан тиeн е свързан с определени физически, емоционални и психологически функции, и всеки от тях е изпълнен със специфичен тип енергия.
Нашите масажи комбинират различни методи, подбрани поради способността им да активират, хармонизират и балансират всеки Дан Тиен, за да възстановят притока на жизнена енергия (Чи). 
Контакти
TAO Center Ltd.
ЕИК: 205883766
Адрес: бул. Арсеналски 9
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - TAO Center Ltd.
Искам да получавам известия за новите обяви от TAO Center Ltd. по имейл. Email:  
Корпортивен профил на TAO Center Ltd. в Jobs.bg. ©2020