ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД
Основана през 2007 година, Ексел Пропърти достойно заема едно от водещите места сред агенциите за недвижими имоти в България. Чрез нашите офиси в София, Банско и Слънчев Бряг успяваме да предложим имоти, които отговарят на изискванията на клиентите. Служители: 5; Градове: София; Година на основаване: 2008; Придобивки:  Месечен/годишен бонус;    Служебен автомобил;    Лаптоп, смартфон;    Обучения и семинари;    Гъвкаво работно време;    Допълнителни дни за отпуск;    Партита и тиймбилдинг;    Безплатни напитки в офиса;  


ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД

За компанията
Основана през 2007 година, Ексел Пропърти достойно заема едно от водещите места сред агенциите за недвижими имоти в България. Чрез нашите офиси в София, Банско и Слънчев Бряг успяваме да предложим имоти, които отговарят на предпочитанията и изисванията на всеки един клиент. През годините натрупахме сериозен професионален опит и реализирахме множество успешни сделки. Създадохме високоефективна глобална стратегия за покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти фокусирана основно в Интернет пространството. Основната ни цел е да осигурим за нашите клиенти пълен спектър от услуги, които съпътстват целия процес по придобиването на недвижим имот в България!

Ако искате бързо да продадете, да купите, да отдадете под наем или да наемете имот, добре дошли на правилното място, ние го правим по-бързо от всеки друг. Ексел Пропърти е различната агенция на пазара за недвижими имоти. Консултациите по недвижими имоти, управление, оценки, инвестиции, преговори и юридически услуги формират нашите основни компетенции. Ние имаме необходимата информация за България, действащото законодателство, инвеститорите, собствениците на имоти и знаем, че най-добрата и навременна информация може много да спомогне за окончателното решение при сделки с недвижими имоти. Доверете ни се, ние сме професионалисти!

Ексел Пропърти ще ви помогне да намерите най-добрия имот в България. Работим ежедневно за да попълваме нашето портфолио от имоти и да осигурим богат избор от оферти за нашите клиенти. Най-добрите имоти на най-добри цени, надеждна защита, честност и лично отношение към всеки клиент са принципите, които ни помагат при успешното реализиране на сделките!
Кариера в компанията
Ексел Пропърти София дава шанс за професионална изява и развитие на амбициозни, отговорни и високомотивирани хора, които са готови да работят усърдно за успеха на компанията. Във връзка с разширяването на нашата дейност, ние каним в своя млад екип, целеустремени, позитивно мислещи личности за позициите Sales Manager и Консултант недвижими имоти. 
Контакти
ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД
ЕИК: 205897125
Адрес: София, ул. Николай Коперник 27-29, офис 10А
Телефон: 0878607722
 https://excelproperty.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД в Jobs.bg. ©2020