Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация
Начално и предучилищно образование Служители: 3; Градове: Плевен; Година на основаване: 2020;

Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация

За компанията
Частна Детска градина Монтесори Планета България има за цел изграждане на пространства за деца- детски градини, школи и центрове, в които децата да се обучават посредством специализирани подходи по метода „Монтесори“ , чрез които да овладяват основни социални умения и да придобиват академични знания.

Залагайки на индивидуалността на всяко дете , ние използваме специфични индивидуални подходи за обучения на всяко дете, като използваме специфични „монтесори“ материали за овладяване по иновативен и игрови начин на разнообразни: практически и сензорни умения, език и математика и други. Целият процес на работа с децата - групова и индивидуална, е свързан със заобикалящия ни свят.

Учителите и специалистите в детската градина преминават сертификационно обучение и работят под супервизия на квалифицирани специалисти от България и чужбина с опит и утвърдени в сферата.
Кариера в компанията
Учителите и специалистите в Частна Детска градина Монтесори Планета България имат възможност за кариерно израстване и развитие, въз основа на постигнатите резултати и всички изисквания и възможности за кариерно развитие, съгласно нормативната база на МОН Министерство на образованието и науката в Р България.
Контакти
Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация
ЕИК: 205957476
Адрес: гр. Плевен 5800, кв. "Сторгозия" 93, )срещу бл. 27)
Телефон: +359896699274
 www.montessori-planet.online
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация
Искам да получавам известия за новите обяви от Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация по имейл. Email:  
Всички обяви на Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация
16.10.20 Плевен
16.10.20 Плевен
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Частна детска градина Монтесори Планета България Фондация в Jobs.bg. ©2020