Бадер България КД
Производство и дистрибуция на автомобилни седалки и интериорни покрития Служители в България: 180; Градове в България: Русе; В България от: 2019; Служители глобално: 15000; Държави/градове извън България: Германия, Полша, Украйна, Китай, САЩ, Индия, Уругвай, Япония, Мексико, Южна Африка, Тайланд; Година на основаване: 1872;


Бадер България КД

За компанията
Кожата е един от най-старите и многообразни материали познати на човечеството. Като един от главните производители на първокласна кожа за автомобилната индустрия, в BADER развиваме и произвеждаме изтънчен естествен материал повече от 145 години.

„Бадер България“ КД е част от немската група Bader GmbH & Co. KG, в която в световен мащаб работят над 11 000 професионалисти в 15 модерни завода, разположени на 5 континента. Наши клиенти са водещи автомобилни производители, като BMW, Mercedes, Audi и други.

Бадер България стартира дейност в град Русе през 2019 година. Като част от стабилна международна компания, целим да инвестираме в града и да предложим на хората тук сигурна работа, модерна работна среда,
добра атмосфера.
Кариера в компанията
Основната ни дейност е изработка на висококачествено интериорно обзавеждане за луксозни автомобили. Производството е екологично чисто.  

Разполагаме с модерен учебен център, в който предоставяме възможност за обучение от доказани професионалисти в индустрията. Държим да осигурим на всеки един, който е част от нашата компания, приятна работна атмосфера, достойно заплащане и възможност за кариерно развитие.

Вярваме, че ние сме правилното място за развитие в град Русе.
 
Контакти
Бадер България КД
ЕИК: 205922468
Адрес: ж.к. Източна индустриална зона, ул.Проф. Димитър Баларев № 9, обл. Русе, гр.Русе 7000, info-bg@bader-leather.com
Телефон: 0889291925
 bader-leather.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Бадер България КД
Искам да получавам известия за новите обяви от Бадер България КД по имейл. Email:  
Всички обяви на Бадер България КД
вчера Русе
16.09.20 Русе
11.09.20 Русе
03.09.20
 МЕХАНИК
Русе
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Бадер България КД в Jobs.bg. ©2020