Hazon LTD
Компанията е лидер на пазара за Дигитален Маркетинг и ПР в България, и предоставя ефективни решения за повишаване на популярността и монитизацията на всеки един Бранд, който е част от нашата партньорска мрежа. Служители: 8; Брой ИТ специалисти: 2; Градове: София; Година на основаване: 2017;


Hazon LTD

За компанията
Хазон е компания, която приема на сериозно бизнеса на всеки един свой клиент, като в процеса на работа, чрез дългогодишно натрупания ни ноу-хау в сферата, се стараем да повишаваме ефективността и представянето на всеке един наш клиент - както онлайн, така и в социалните мрежи.

Експертизата ни в организацията на събития и ПР кампании, ни помага да увеличаваме обхвата и спектъра на влиянието и добавената стойност, които предоставяме на нашите клиенти, работейки усърдно по индивидуално разработените за тях стратегии.

От 2019 година, компанията разширява дейността си в Издателската и Copy-write сферата, като активно реалзира проекти в партньорство със световни лектори, говорители и бизнес коучове по представянето на техни книги, издания и помощни материали.
Кариера в компанията
Компанията предлага възможност за развиване на успешна кариера и търси да назначи млади и ентусиазирани хора, които желаят не просто да намерят поредното работно място, но да се посветят да бъдат експерти в областта си, и да мечтаят за нещо разлчино от общоприетото.
Контакти
Hazon LTD
ЕИК: 204105982
Адрес: Гр. София, Ул. Козяк 11
Телефон: +359988929281
 www.hazon.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Hazon LTD
Искам да получавам известия за новите обяви от Hazon LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Hazon LTD в Jobs.bg. ©2020