SEOMAX LTD
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Маркетинг/Реклама/ПР


SEOMAX LTD

За компанията
SEOMAX е дигитална агенция, която специализира в изграждане на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина, ориентирана в постигане на печеливши резултати за клиенти от различни бизнес ниши. Зад SEOMAX стои обединението на екипите на онлайн маркетинг звеното на Internet Media Group и дигитална агенция Tendrik, които са развили над 6 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, сме помогнали на над 300 клиенти в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет.

SEOMAX е нашият бранд за вътрешния пазар, който се фокусира изключително върху дигитален маркетинг. Целта на SEOMAX e постигане на максимален ефект за Вашия бизнес в рамките на маркетинговия бюджет. Иначе казано, не се впускаме в това да “правим SEO”, а подбираме действията, които биха донесли най-добри резултати за брандовете, с които работим в момента.
 
Услуги, които най-често изпълняваме за нашите клиенти: Изработка на сайтове и онлайн магазини, поддръжка на сайтове, SЕО оптимизация, дигитален маркетинг, онлайн реклама в мрежите на Google и Facebook, маркетинг в социалните мрежи, графичен дизайн и брандинг.
Кариера в компанията
В SEOMAX ценим нашия екип и индивидуалните качества на всеки един от нас. Ние сме млади, сплотени и амбициозни. Нуждаем се от хора, с помощта на които да израстваме и да вървим на горе по пътя на успеха. Ние предлагаме приятна среда с гъвкаво работно време. Всеки един може да се възползва от безплатни курсове, организирани от нашата академия. Участваме в проекти и сме спонсори на организирани събития, които ни дават мотивация и стимул да продължаваме напред.
Контакти
SEOMAX LTD
ЕИК: 205445951
Адрес: Пловдив, ул. Вълко Шопов 2Б
блок 1, партер
Телефон: +359889833433
 https://seomax.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - SEOMAX LTD
Искам да получавам известия за новите обяви от SEOMAX LTD по имейл. Email:  
Всички обяви на SEOMAX LTD
17.02.20 Пловдив
17.02.20 Пловдив
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на SEOMAX LTD в Jobs.bg. ©2020