ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД
Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България и Барселона. Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, в България марката Happy Bar & Grill е най- силната в класа си. Служители: 3000; Градове: София,Пловдив, Варна, Русе, Бургас , Сандански,Банкя; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Ваучери за транспорт;    Карта за спорт;    Безплатни обучения;    Партита и тиймбилдинг;  


ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД

За компанията
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американският опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутна атмосфера и перфектно обслужване. 
Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Sky cafe”. За 23 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания).


Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип. 

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа. 

Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните. 


Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”. 
Кариера в компаниятаВ Happy приятелската атмосфера, работата в тясно сътрудничество и липсата на излишни официалности са високо ценени от целия ни екип. Ние вярваме, че хората са най-ценният ни капитал и инвестираме в тях, давайки им възможност да учат и да планират кариерното си развитие в компанията.

 
 
 
 
Кариера в компанията
В Happy приятелската атмосфера, работата в тясно сътрудничество и липсата на излишни официалности са високо ценени от целия ни екип. Ние вярваме, че хората са най-ценният ни капитал и инвестираме в тях, давайки им възможност да учат и да планират кариерното си развитие в компанията.
Контакти
ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД
ЕИК: 202129661
Адрес: гр. София , бул. Черни връх 100 , Мол Парадайс
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД
15.10.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ХЕПИ ПАРАДАЙЗ ЕООД в Jobs.bg. ©2020