СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД
Център за работа с деца със специални обучителни потребности - логопедична терапия, работа с психолог, ресурсно ориентирана работа. Служители: 6; Градове: София; Година на основаване: 2014;

СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД

За компанията
"Бърборела" е специализиран център за индивидуална и групова терапия на деца със специални обучителни потребности. Работим също и с деца със специфични езикови изоставания, както и за стимулиране на развитието на деца в норма.  

Развитието на "Бърборела" е резултат от доверието на многобройните родители, които ни поверяват своите деца през последните години, от усилията на всички деца и на специалистите от младия амбициозен екип.
Кариера в компанията
Ако имате завършено образование в една от следните специалности, както и желание и/или опит в работата с деца с атипично развитие, можете да изпратите Ваша автобиография на посочения от нас e-mail:
- Логопедия
- Психология
- Начална и предучилищна педагогика
- Специална педагогика
- Други специалности и квалификации, свързани с работата с деца с проблеми
Ако нямате достатъчно опит, можете да се включите в някоя от нашите стажански програми. Основно изискване е да възприемате работата с децата като призвание и да имате умения за работа в екип, както и желание да учите и да се развивате!
Контакти
СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД
ЕИК: 202532776
Адрес: ул. Малуша 5, ап. 1
Телефон: 00359884125035
 https://barborela.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СВЕТУЛКИ А-Я ЕООД в Jobs.bg. ©2020