АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД
Акушеро-Гинекологичен център, насочен към високоспециализирани прегледи по време на бременността в сферата на Майчино-Феталната Медицина. Феталната медицина е тясна специалност, клон в Акушерството и Гинекологията. www.pregnancy.bg Служители: 3; Градове: Пловдив, Бургас; Година на основаване: 2016; Придобивки:  Обучение в областта на Феталната Медицина;    Млад и динамичен екип;   Технологии: Използваме най-висок клас оборудване и технологии в сферата на Майчино-Феталната Медицина;

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД

За компанията
Феталната медицина е тясна специалност, клон в Акушерството и Гинекологията. Тя е насочена към проследяване на развитието на бременността в два аспекта – проследяване развитието на плода и проследяване на промените, които възникват в организма на бременната жена.
Специалистите по Фетална Медицина са насочени към ранно откриване на аномалии, както и скрининг за различни състояния. Това дава възможност за ранна профилактика и лечение. При откриването на различни аномалии на плода ние определяме с какви други структурни и генетични аномалии може да го свържем, отхвърляме или ги потвърждаваме, съставяме план на действие, даваме прогноза за изхода на бременността.
Акушер-гинеколозите, специалистите по Фетална Медицина работят в тясна колаборация със специалисти по Фетална хирургия, Генетика, Детска Хирургия, Детска Кардиология, Детска Неврология, Детска Урология и Нефрология, Неонатология, Пластична хирургия и други, за да могат да консултират и лекуват пациентите си най-качествено.
Целият процес на обстойно проследяване на бременността обикновено започва между 11-14 гестационна седмица, но може и по-рано, и завършва с раждането.
Основните прегледи се извършват в 11-14 г. с., 20-22 г. с. и 36 г. с. В 11-14 седмица се определя точния срок на бременността и вероятния термин на раждане, като се измерва плода, извършва се ранна фетална морфология и се правят няколко скрининги, сред които е и скринингът за синдром на Даун.
В 20-22 г. с. се оглеждат всички органи и системи на плода с голямо внимание, за да се определи правилното му развитие и растеж.
В 36 г. с. е важно да се определи предлежащата част, позицията на плацентата, растежа и кръвоснабдяването на плода, и околоплодната течност, които са маркер за здравословното му състояние в утробата.
Кариера в компанията
 Кариерното развитие и израстване на целия екип се крепи на индивидуалните знания и умения, които се ценят високо и подкрепят във всички насоки.
Контакти
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД
ЕИК: 204028604
Адрес: гр. Пловдив, ул. Знаме 4
Телефон: 0878556535
 www.pregnancy.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ "ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА" ЕООД в Jobs.bg. ©2020