Програмикат ООД
Разработка на софтуер, основно свързана с CRM системи. Оказване услуги на техническа поддръжка и осигуряване на качеството. Служители: 5; Брой ИТ специалисти: 5; Градове: София; Година на основаване: 2017; Технологии: Ruby on Rails; Redmine; Ruby;


Програмикат ООД

За компанията
Фирмата е основана в България в 2017 година от малък брой опитни специалисти на разработката на софтуер, искали са да применят дългогодишния им опит за работа на европейския пазар.

Не сътваряваме чудеса на технологията, работата ни е всекидневна и обикновена. Ами вършим я отговорно и професионално и това ни дава дългосрочни отношения с няколко партнъори от САЩ и Европа. Време от време проектите на нашите партнъори се разширяват и в такъв случай търсим нови колеги за да работим заедно.

Нашия технологически стек е Ruby on Rails / MySQL / PostgreSQL / Linux. Освен разработката на софтуер, оказваме услуги и на QA / техническа поддръжка на партнъорските продукти. Част сме от екипа на най-известния Redmine софтуерен продукт - EasyRedmine.

Целия ни екип работи дистанционно, имаме колеги от няколко градове на България. Работим обикновено по трудов договор, макар че според желанието на сътрудника можем и да работим по всякакъв друг законен начин.
Контакти
Програмикат ООД
ЕИК: 204615174
Телефон: +359893727801
 programmicat.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Програмикат ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Програмикат ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Програмикат ООД в Jobs.bg. ©2020