BELLISSIMO CLINIC OOD
Клиника за естетична медицина, оборудвана с най-съвременни лазерни технологии и системи, която осигурява научно обосновани процедури с високи очаквания, качество, сигурност и ефективност. Градове: гр. София; Година на основаване: 2018; Придобивки:  Гъвкаво работно време;   Технологии: Plexr; Deka Laser; Motus AY Laser; SmartXide DOT RF; MonaLisa Touch; FUE Hair Transplantation;


BELLISSIMO CLINIC OOD

За компанията
Bellissimo Clinic е най-модерната клиника по естетична медицина и трансплантация на коса в сърцето на София. Тя е клон на Кипърската частна болница St Raphael, с учени от България и чужбина.

Bellissimo Clinic е оборудвана с най-съвременни лазерни системи и технологии и осигурява научно обосновани процедури с високи очаквания за качество, сигурност и ефективност.

Грижим се за Вашето лице и тяло с най-модерните и безопасни терапии. Нашият научен екип предлага трансплантация на коса, инжекционна процедура с филъри с хиалуронова киселина, почистване и ексфолиране на лицето, лазерно подмладяване, мезотерапия на лице и тяло, фейслифт и химичен пилинг и още много други.

В Bellissimo Clinic се прилага най-ефективният метод за присаждане на коса без белези - FUE, като се използва роботизирана технология.
Контакти
BELLISSIMO CLINIC OOD
ЕИК: 204807491
Адрес: Булевард „България“ №102
1618 София
България
Телефон: +359883473732
 https://bellissimoclinic.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - BELLISSIMO CLINIC OOD
Искам да получавам известия за новите обяви от BELLISSIMO CLINIC OOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на BELLISSIMO CLINIC OOD в Jobs.bg. ©2020