ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД
Обучителна организация. Основател на кариерната платформа MyFuture.bg Служители: 23; Градове: София; Година на основаване: 2013; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Карта за спорт;    Месечни бонуси;    Безплатни обучения;    Тиймбилдинги;    Билети за конференции и семиари;  

ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД

За компанията
Интернет ПИАР EOOD е обучителна организация, с одобрени програми за обучение от Министерството на образованието на педагогически специалисти. Сертифицирана по ISO:9001. 
Организацията е създател на платформата за кариерна ориентация MyFuture.bg.
Предназначението на кариерната платформа MyFuture.bg е да свърже формалното образование, в лицето на детски градини, училища и университети, както в България, така и в чужбина, неформалното образование - школи, курсове, частни учители, психололози и бизнеса - работодатели и заинтересувани от областа страни.
MyFuture.bg цели да предостави възможността за качествена кариерна ориентация на деца, подрастващи и преквалифицирaщи се специалисти, идентифицирайки интересите, уменията, необходимата квалификация, афинитет и потребности на потребителя.
Контакти
ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД
ЕИК: 202771769
Адрес: гр. София, Residential Park
Телефон: 089553507
 myfuture.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ИНТЕРНЕТ ПИАР ЕООД в Jobs.bg. ©2020