ИНФИНИТИ ЕДУ ООД
Курсове и уроци по математика и български език.Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас. Уроци по китара, пиано, барабани, пеене. Служители: 12; Градове: София; Година на основаване: 2013; Придобивки:  Гъвкаво работно време по избор на учителя;    Шестмесечни бонуси;    Работа в спокойна и мотивираща среда;  

ИНФИНИТИ ЕДУ ООД

За компанията
Нашата стратегия и цел е да подпомогнем учениците за успешно справяне с изпитите след 7 клас, както и в училище , като провокираме у тях желание за учене и стремеж към по-високи резултати.
За целта е нужно учениците да бъдат спокойни, уверени, мотивирани и подкрепени в техните начинания.Стремим се да им осигурим благоприятна психо-емоционална среда, в която те са водещите по пътя към успеха, а ние сме техния коректив и подкрепа.
В нашият учебен център работим екип преподаватели с дългогодишен опит, както и високомотивирани млади преподаватели.
Професионалният опит, натрупан през годините , ни дава самочувствието да вярваме, че има успешна "формула" за отлично справяне с изпитите за кандидатстване след 7 клас., както и в училище.Грижим се за това нашите ученици да разбират, да осъзнават преподавания материал, за да придобият умението да учат с радост, да възпитат смелостта да вярват в себе си. Обучението е двупосочен процес, свързан с търпение, упоритост, уважение. Нашите възпитаници тръгват към изпита с високо вдигнати глави, спокойни и уверени, защото знанията им не са повърхностни, а осъзнати и преработени. За това допринася екипната работа между ученици, родители и преподаватели. повърхностни, а осъзнати и преработени. За това допринася екипната работа между ученици, родители и преподаватели. 
Кариера в компанията
Работата на учителите в нашия учебен център е съобразена с техните времеви възможности.Атмосферата на работа е спокойна, мотивираща и носеща удовлетворение след постигнатите успехи в обучителния процес за децата.
Учителят сам определя дните и часовете, в които има възможност и желание да работи .
Контакти
ИНФИНИТИ ЕДУ ООД
ЕИК: 202863872
Адрес: София, бул.Скобелев 36
Телефон: 0889424144
 https://infinitiedu.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ИНФИНИТИ ЕДУ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНФИНИТИ ЕДУ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ИНФИНИТИ ЕДУ ООД в Jobs.bg. ©2020