РЕМАРКАБЪЛ ЕООД
Ремаркъбъл създава и предлага новаторски решения свързани с подбора и развитието на човешките ресурси. Осигуряваме на бизнеса време да се фокусира върху основната си дейност и ключовите управленски процеси. Градове: София; Година на основаване: 2017; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Безплатни обучения и курсове;    Бонуси;    Ваучери за храна;    Допълнително здравно осигуряване;    Карта за спорт;  


РЕМАРКАБЪЛ ЕООД

За компанията
Вярваме, че хората са ключовият фактор за успеха и ефективността на всяка организация. Да бъдем партньори и фасилитатори на фирми и кандидати в ежедневните предизвикателства, които срещат по пътя си е наша мисия. Индивидуалният подход и личното отношение са ключови компоненти за успешната ни работа.

Благодарение на задълбочените си познания за спецификите на българския пазар, Ремаркабъл е доверен партньор на местни и международни компании в търсенето им на персонал. Подбирайки правилната комбинация от умения и личностни качества, нашият екип от професионалисти подготвя детайлни профили на най-подходящите за вашата позиция кандидати, допълвайки процеса по подбор със задълбочено проучване на най-добрите кандидати.

Ремаркъбъл е предпочитан консултант по професионално ориентиране от търсещите кариерна реализация. Благодарение на практическата насоченост на нашите съвети и персонализираните решения за успешно представяне, ние допринасяме за по-лесния и плавен преход във вашата работа. Ръководени от инивидуалния потенциал на нашите клиенти, ние се стремим да достигнем до правилната комбинация от умения, очаквания и потребности и да ви помогнем да изградите успешна кариера и едно по-добро бъдеще.

В Ремаркабъл вярваме, че всеки има потенциал и заслужава да получи въможност да го развие. Именно това ни вдъхнови да създадем програма, която помага на деца в неравностойно положение да намерят своето призвание, осигурявайки напълно безплатно професионални консултации и индивидуални планове за професионална реализация, подготвени от специалисти.

Работейки с нас вие помагате! Минимум 5% от нашите печалби отделяме за благотворителност, насочена към деца лишени от родитеска грижа, даровити деца от крайно бедни семейства, деца с увреждания и др.

Използвайки нашите услуги за подбор на персонал и професионални консултации, вие подкрепяте нашатa кауза!
Контакти
РЕМАРКАБЪЛ ЕООД
ЕИК: 204764353
Адрес: ж.к. Манастирски ливади, бл. 60Б
Телефон: 0879544500
 www.remarkable.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - РЕМАРКАБЪЛ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от РЕМАРКАБЪЛ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РЕМАРКАБЪЛ ЕООД
06.07.20 София; Заплата от 1300 до 1500 BGN (Нето)
06.07.20 София; Заплата от 2500 до 3500 BGN (Нето)
06.07.20 София; Заплата от 3000 до 3500 BGN (Нето)
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на РЕМАРКАБЪЛ ЕООД в Jobs.bg. ©2020