Манира ЕООД
„Манира“ ЕООД е независима компания за стратегически комуникации и ПР, специализирана в консултирането на марки, предприятия и организации в областта на изграждането на репутация, ефективни комуникации и връзки с обществеността. Служители: 10; Градове: София; Година на основаване: 2006; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;    Безплатни кафе и вода;  


Манира ЕООД

За компанията
„Манира“ ЕООД е независима компания за стратегически комуникации и ПР, специализирана в консултирането на марки, предприятия и организации в областта на изграждането на репутация, ефективни комуникации и връзки с обществеността.

Създадохме агенцията през 2006 г. и формирахме екип от талантливи и квалифицирани професионалисти, за които успехът на клиента, е мисия. Нашата цел е да създаваме устойчив имидж и добавена стойност в подкрепа на бизнеса на нашите клиенти. Ние генерираме идеи и търсим стабилна и устойчива основа за тяхната реализация. Формираме стратегии и участваме в тяхното осъществяване.

Работата с нас е абсолютно конфиденциална, с много по-висока степен на доверие, отколкото при личния Ви лекар или адвокат.

Защо да ни изберете? Трудните казуси не ни плашат, кризите ни вдъхновяват и обикновено успяваме да изненадаме приятно с решенията, които предлагаме.

Заедно с клиентите си поставяме друг критерий за техния успех и работим за среда, която ще им позволи да постигнат целите си, да бъдат по-влиятелни, по-конкурентни, по-солидарни, по-богати.
Кариера в компанията
Обхватът на работата ни включва, неизчерпателно, някои или всички от следните дейности:
  1. Писане и разпространение на прес-съобщения
  2. Писане на речи
  3. Концепция, организация и провеждане на специални събития, създадени за външни аудитории и връзки с медиите
  4. Провеждане на пазарни проучвания за представянето на фирмата или ефективността на нейните комуникационни дейности и послания
  5. Разширяване на бизнес контактите, чрез лични контакти или присъствие/спонсориране на събития
  6. Вътрешни комуникации
  7. Създаване на съдържание за интернет (вътрешни или външни сайтове)
  8. Стратегии за кризисни комуникации и управление на кризи
  9. Представяне в социалните мрежи и отговор на негативни публикации он-лайн
  10. Други
Контакти
Манира ЕООД
ЕИК: 175144600
Адрес: ул. Тулово №3 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1504
Телефон: 0877788090
 https://manirabg.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Манира ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Манира ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Манира ЕООД в Jobs.bg. ©2020