АКСБУЛ ЕООД
Аксбул ЕООД е специализиран доставчик на индустриални помпи, помпено оборудване и резервни части. Градове: Пловдив; Година на основаване: 2012;

АКСБУЛ ЕООД

За компанията
Аксбул е водещ дистрибутор на помпи и помпено оборудване на българския пазар.  Компанията се стреми към максимално задоволяване на нуждите на клиенти си, като доставя резервни части и успешно развива и собствен сервизен център за ремонт на помпена техника.

Аксбул  предлага и цялостни инженерингови решения за оптимизация на производството. Всяка разработена помпена система е индивидуално проектирана и автоматизирана спрямо нуждите на конкретното производството.  Помпените системи намират приложение в козметичната, хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата, нефтохимическата индустрия и др.

Благодарение на персоналният подход при проектиране на помпена система на екипа ни, ние успешно залагаме на максимата - „от идеята до готовият продукт“

С пускането на всяка система, Аксбул издава придружаваща документация в съответствие на действащото законодателство, както и изготвя доклад за оценка на риска.
Контакти
АКСБУЛ ЕООД
ЕИК: 202198935
Адрес: ул.Анри Барбюс №18
Телефон: 032 280 202
 https://axbul.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АКСБУЛ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АКСБУЛ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АКСБУЛ ЕООД в Jobs.bg. ©2020