HOMERENTS OOD
RENTICA.BG е бързо развиваща се агенция, която е продължение на 10-годишния труд и усилия на консултатните от RENTICA.BG. Консултантите на RENTICA.BG са изцяло специализирани и посветени на наемния пазар на всички видове недвижими имоти в гр. Варна! Служители: 4; Градове: Варна; Година на основаване: 2009; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;  


HOMERENTS OOD

За компанията
RENTICA.BG е бързо развиваща се агенция, която е продължение на 10-годишния опит, труд и усилия на консултатните от RENTICA.BG.

Консултантите на RENTICA.BG са изцяло специализирани и посветени на наемния пазар на всички видове недвижими имоти в гр. Варна, като нашата цел е да предоставим цялостно обслужване както на частни, така и на корпоративни клиенти.

Ние сме амбициозен екип от мотивирани специалисти в областта на наемните отношения в град Варна и се ръководим изцяло от вашите нужди и желания! Нашите клиенти не само ни се доверяват при наемане или отдаване на имот под наем, но и винаги могат да разчитат на адекватен и правилен съвет и посока при избор на жилище или избор на точните наематели!

Изцяло в темповете на новото време, екипът е квалифициран и ползва всички нови по вид и характер комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.

Целта ни е да способстваме за позитивни промени в живота на хората. Ние уважаваме избора на нашите клиенти, а също създаваме възможност за реализация на желанията им.

Ние Ви осигуряваме:
24-часов достъп до нашата актуална база данни с имоти под наем;
пълна информация за всеки отделен имот/без скрита информация/;
подбор на имот под наем по предварително зададени от вас критерии;
компетентно оформен писмен договор за наем!!!
Какво ни различава?
Ние сме малка компания в "голям" град. Никой от нас няма да се опита да Ви спечели като клиент с големи обещания. Ние знаем как да Ви изслушаме, за да стигнем до единствената цел - да Ви дадем това, от което се нуждаете. Ние вярваме, че най-добрата услуга е тази, която дава нещо специално в точния момент.

Ние ценим времето на нашите клиенти и не допускаме излишната му загуба!
Контакти
HOMERENTS OOD
ЕИК: 205489522
Адрес: гр. Варна бул. Сливница 49А ет 1 офис 1
Телефон: 0879599776
 www.rentica.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - HOMERENTS OOD
Искам да получавам известия за новите обяви от HOMERENTS OOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на HOMERENTS OOD в Jobs.bg. ©2020