ИМОС СЪРВИС ООД
Като представител на немски софтуерни производители за автоматизация и оптимизация на производствените процеси в мебелния бранш, имос Сървис ООД поддържа и обновява софтуерни продукти. Служители: 50; Градове: Варна; Година на основаване: 2018; Придобивки:  Корпоративни обучения;    Курсове по чужди езици;    Бонус препоръчай приятел;    Гъвкаво работно време;    KPI бонуси;    Software Beta тестове;    Командировки в цял свят;    Паркинг;  


ИМОС СЪРВИС ООД

За компанията
Намиращ се във Варна, България |50+ служители | 26+ милиона реда XML код | 49.000+ CAD артикула | Над 1 250.700 файла с описания и чертежи

Всяка иновация се нуждае от хора като нас - екип, посветен на най-добрите технологии и най-добрите решения.

С десетилетия CAD / CAM и NET опит ние знаем, че преминаването към нова система и реорганизирането на производствения процес изисква бързо имплементиране. Нашият екип ще Ви въведе в най-добрите практики и ноу-хау от цял свят. Разполагайки с функционални експерти и екипи, намиращи се в нашия офис, ние гарантираме бързо внедряване и успешно взаимодействие с всички Ваши системи. Изграждането и конвертирането на данни и програмиране на интерфейси, както и връзки към машините и работните процеси са само някои от многото услуги, с които Ви помагаме.

Внедряването на иновативни софтуерни решения в производството изисква квалифицирани екипи с опит в реалния живот и с опит с различни системи и работни среди, и това сме ние.

По време на този процес Вашите инженери ще се възползват от нашия опит в управлението на проекти и екосистеми. Разработването е само началото. Поддръжката е от решаващо значение. Ние сме тук за Вас 24/7 с нашите най-добри професионалисти.

имос Сървис е joint-venture между imos AG и МОС Консулт създаден с основната цел да доставя професионални услуги на всички клиенти и партньори в световен мащаб използващи imos технология за планиране, конструиране и производство на мебели и интериорен дизайн. Като партньори от 2007 година, непрестанно търсим начини за подобрение качеството на софтуера и услугите, както и бърза и лесна имплементация за нашите клиенти.
Контакти
ИМОС СЪРВИС ООД
ЕИК: 205201646
Адрес: Западна промишлена зона
Телефон: 052822206
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ИМОС СЪРВИС ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ИМОС СЪРВИС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ИМОС СЪРВИС ООД в Jobs.bg. ©2019