КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо
Махо е част от групата на Credissimo. В началото на 2018 година се обединихме около идеята да предоставим удобна финансова услуга, която да осигурява бърз и лесен достъп до средства от 3 000 лв. до 30 000 лв., за всеки, който търси бързо финансиране Служители: 10; Градове: София, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и Добрич; Година на основаване: 2018;

КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо

За компанията
Ние сме млад и целеустремен екип от професионалисти в областта на финансирането, с новаторско мислене и доказана експертиза. Основните ценности в работата ни са прозрачност и висококачествено клиентско обслужване. 

В началото на 2018 година се обединихме около идеята да предоставим удобна финансова услуга, която да осигурява бърз и лесен достъп до средства от 3 000 лв. до 30 000 лв., за всеки, който търси бързо финансово решение, без набор от затрудняващи го изисквания. Така въведохме нов за България финансов продукт – обратен лизинг на автомобил. 

С Махо даваме възможност за достъп до средства и решение за всеки, независимо от кредитната му история, дали има трудов договор и не изискваме поръчител. Има едно-единствено задължително условие – собственост на автомобил. Процесът е формиран около идеята за пълен комфорт на клиента – лесно и бързо кандидатстване онлайн или по телефон и отговор до 15 минути. Отнема само един работен ден от подаването на заявление за обратен лизинг до получаването на желаната сума.

Maxo предоставя обратен лизинг в България вече повече от две години, с клонове в София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново. Целта ни е до края на месец юни, 2019 г. да имаме офиси в цялата страна и така да сме още по-близо до всеки клиент. 

През последната година, успешно наложихме нововъдената услуга за българския пазар. Получихме и обработихме над 6 500 заявления, а над 80% от клиентите на компанията ни са доволни от услугите ни. 

Ние непрекъснато усъвършенстваме процесите си така, че те да надминават потребителските очаквания.
Контакти
КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо
ЕИК: 204611425
Адрес: гр. София, бул. Витоша 146 A
 https://maxo.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо
Искам да получавам известия за новите обяви от КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо по имейл. Email:  
Всички обяви на КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо
27.08.20 Бургас
27.08.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на КРЕДИСИМО СУПЕР АД/ Максо в Jobs.bg. ©2020