АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ
Правни и юридически услуги, процесуално представителство Служители: 50; Градове: София; Година на основаване: 1998; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Карта за спорт;  


АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ

За компанията
„Попов и партньори” е основана през 1998 г., а от 2017 г. вече е „Попов, Арнаудов и партньори”. Екипът се състои от над 50 професионалисти, всеки специализирал в различна област, заедно предоставящи услуги в целия спектър на бизнес правото и публичните проекти: търговско право, сделки, реализиране на инвестиции, осигуряване на регулаторни съответствия (compliance), данъчни консултации, анализи, нормотворчество, електронно управление и е-правосъдие и др.

Кантората има огромен процесуален опит в представителство пред съдилища и арбитражи в цялата страна по търговски, данъчни и административни дела, както и пред регулаторни органи: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на потребителите, Патентно ведомство, Комисия за защита на личните дании, Комисия за защита от дискриминация, Съвет за електронни медии, Етична комисия и други.

Екипът на кантората работи на територията на цялата страна, а благодарение на изградени партньорства може да осигури на клиентите си защита на техните интереси по целия свят.
Кариера в компанията
В АД „Попов, Арнаудов и партньори“ предлагаме на кандидатите да се включат в екипа ни професионални предизвикателства, динамична работна среда, възможност за обучение, кариерно развитие и конкуретно заплащане.
Контакти
АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ
ЕИК: 175382262
Адрес: гр. София, площад Света Неделя 4, ет. 4
Телефон: +359 2 858 1901
 https://popovarnaudov.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ
Искам да получавам известия за новите обяви от АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ПОПОВ, АРНАУДОВ И ПАРТНЬОРИ в Jobs.bg. ©2020