БЕЛЧИН ПАРК ЕООД
Еко туризъм, СПА и Уелнес, Хотелиерство и ресторантьорство Служители: 20; Градове: гр. София; с. Белчин, общ. Самоков, обл. Софийска; Година на основаване: 2007;


БЕЛЧИН ПАРК ЕООД

За компанията
Еко селище „Белчински извор“ е първият по рода си затворен комплекс със собствен минерален извор, предлагащ на посетителите си уюта и спокойствието, необходими за пълноценна почивка и отмора, както и всичко необходимо за 5-звездно СПА преживяване.
Гостите могат да се насладят и на  множество спортни зони, детски площадки, алеи за пешаходна и вело-разходка, красиво оформени паркови пространства, тенискорт и  разнообразни игрища.

Ресторантът в комплекса предлага спираща дъха гледка към намиращата се в близост  крепост Цари Мали Град и богато разнообразие от кулинарни шедьоври, приготвени изцяло от екологично чисти продукти.

Белчински извор е първият по рода си еко  проект от затворен тип, в който има квартално планиране и всичко е обмислено – от ориентацията и допълнителните услуги до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура в пълна хармония с природата.
Контакти
БЕЛЧИН ПАРК ЕООД
ЕИК: 175286562
Телефон: 0898419661
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БЕЛЧИН ПАРК ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БЕЛЧИН ПАРК ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БЕЛЧИН ПАРК ЕООД
27.06.19 Белчин
25.06.19 Белчин
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на БЕЛЧИН ПАРК ЕООД в Jobs.bg. ©2019