Бохемия ЕООД
Изходящ и входящ туризъм Служители в България: 100; Градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Монтана, Сливен, Ямбол, Хасково, Благоевград, Гоце Делчев, Кюстендил; В България от: 1994; Служители глобално: 105; Държави/градове извън България: Македония; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Възможност за ангажименти извън страната!;    Възможност за пътувания извън страната!;  


Бохемия ЕООД

За компанията

   Туристическа агенция "Бохемия" ЕООД е туроператор и туристически агент, специализиран в организацията на културно-познавателни туристически програми, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги.

     Екипът на агенцията е съставен предимно от възпитаници на специалностите Туризъм, Международен туризъм и География на Софийския университет "Свети Климент Охридски", Икономическите университети в София и Варна и колежите по туризъм в Бургас и Варна.

     Ние предлагаме туристически и пътнически услуги в 18 наши агентски офиса и представителства  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Монтана, Сливен, Ямбол, Хасково, Благоевград, Гоце Делчев и Кюстендил и в офисите на над 800 туристически агента в практически всички по-големи и средно големи градове в страната.

     Дългогодишният опит в предлагането на туристически и пътнически услуги ни дава възможност да налагаме качествени и конкурентни туристически услуги.

Кариера в компанията
          С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВА ПРОФЕСИОНАЛНАТА СРЕДА В БОХЕМИЯ ?
  • КОРПОРАТИВНА КУЛТУРА,  обединяваща всички членове на екипа чрез общи принципи и ценности на професионалната дейност.
  • ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ с големи международни компании – туроператори и хотелски вериги.
  • ПОСТОЯНЕН МАРКЕТИНГОВ КОНТРОЛ на туристически пазар. Това ни позволява да предлагаме изключително конкурентен продукт, съобразен напълно с желанията на клиентите.  
  • МОДЕРНИ И ОТЛИЧНО ОБОРУДВАНИ ОФИСИ, разположени на  възможно най-удобните и централни места в градовете.  
  • ПРИЛОЖЕНИЕ НА ВОДЕЩИ ЕЛЕКТРОННИ ТЕХНОЛОГИИ за обслужване на клиенти - резервационни системи, системи за разплащане и комуникационни технологии. Агенцията разполага с най-добрата резервационна система в България - ims.internationaltravelgroup.net.
  • СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ на собствени разработки в областта на туризма, основани на най-добрите достижения от световната практика. 
  • КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО - въведена е система за контрол на качеството на всички дейности по обслужване на туристите.
Контакти
Бохемия ЕООД
ЕИК: 121305878
Адрес: София, пк 1000, ул. Триадица N 6
Телефон: 029864894
Fax: 029819004
 http://www.bohemia.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Бохемия ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Бохемия ЕООД в Jobs.bg. ©2020