ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ
Снабдяване на населението с лекарства по лекарско предписание и без лекарско предписание, хранителни добавки, козметика, санитарни материали, детски храни, и др. Служители: 5; Градове: София, Ботевград; Година на основаване: 2001; Придобивки:  Годишна карта за транспорт;    Гъвкаво работно време;    Празнични бонуси;    Заплащане на обучения/курсове по избор;    Заплащане на участия в конференции/семинари;    Карта за спорт;  


ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ

За компанията
Фирмата е създадена като семеен бизнес. Първата аптека е открита в град Ботевград и до ден днешен се намира в партерното помещение на семейна къща в центъра на града. Няколко години по-късно следва откриване и на аптека в София, ж.к. Суха река.
Кариера в компанията
В колектива на фирмата присъстват както фармацевти с дългогодишен опит в консултирането и отпускането на лекарства на пациентите, така и млади специалисти, които всекидневно се стремят към обновяването на номенклатурата и информацията, която се получава в малкия ни семеен бизнес. Аптеката в Ботевград работи със зелени и жълти рецепти. И двете аптеки не работят с НЗОК. И в двете аптеки е силно застъпена фармацевтичната грижа, отделя се внимание на всеки конкретен случай и се обслужват предимно редовни пациенти, живеещи в близост до обекта. През годините е създадена приятна връзка с тях, което допълнително удовлетворява служителите и работата им в аптеката.
Контакти
ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ
ЕИК: 832011607
Адрес: София, ж.к. Суха река
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕТ ЦВЕТ - ПАВЛИН ПАВЛОВ в Jobs.bg. ©2020