Neterra Ltd.
Нетера е независим телеком оператор за стандартни и комплексни услуги и проекти в Европа повече от 20 години. Служители в България: 150; Градове в България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе; В България от: 1996; Служители глобално: 155; Година на основаване: 1996; Придобивки:  Допълнителна здравна застраховка;    Месечна карта за спорт;    Спортни занимания на място в офиса;    Масажи в офиса;    Партита и тиймбилдинги;    Обучения за развиване на личните и професионални качества;    Намаления за служители;    Мобилен телефон/ план;    Творческа почивка;    Радиолюбителски клуб, футболен и волейболен отбор;    Плодове, вода и топли напитки в офисите;    Закуска в офиса веднъж месечно;  


Neterra Ltd.

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
Кариера в компанията

Нетера е предпочитаният оператор за комплексни телекомуникационни услуги и проекти в Югоизточна Европа със 21 годишна история. Отдадеността ни към осигуряване на първокласно обслужване на всeки един етап, от инфраструктурата до бъдещите технологии, ни прави една от водещите компании в региона. Ние поддържаме портфолио от интегрирани глобални комуникационни решения, базирани на последните технологии за оптична, IP и сателитна свързаност. Нетера е известна с надеждни услуги за VPN и мрежи за данни, Интернет достъп, колокация, изграждане и поддръжка на спътникови инсталации. Мрежата за данни на Нетера обхваща всички големи градове на България и чрез своите партньори оператори достига до точки в целия свят. Нашата надеждна и сигурна мрежа, базирана на DWDM и MPLS технологии, е проектирана да предоставя най-високи нива на наличност, ефективност, гъвкавост и качество на услугите.

Хората се присъединяват към нас поради много различни причини. Всичко зависи от това какво търсят.
Някои, защото променяме света, в който живеем по уникален начин, ежедневно и системно разрешаваме проблеми и създаваме решения. Други заради начина, по който се грижим за нашите служители и ги насърчаваме да дават най-доброто от себе си. Или може би, защото искат да получат стабилна основа и безценен опит в началото на своята кариера. Или просто, защото искат да се чувстват уважавани и да знаят, че техните постижения са важни и имат значение.
В Нетера работим, защото обичаме работата си и оставяме своя дух в това, което вършим. Мислим и взимаме решения и не се страхуваме да поемаме рискове. Нашата роля е да бъдем в помощ и вдъхновение за нашите клиенти. За да успяваме имаме нужда от нови таланти. Хора, които са бизнес ориентирани и умеят да изслушват клиентите. Хора, у които предизвикателствата събуждат борбения дух и иновативността.

 

 

 

 
Контакти
Neterra Ltd.
ЕИК: 121039370
Адрес: 1784 София, ж.к. Младост 1
Бул. "А. Сахаров" № 20 A, етаж 2
Телефон: +359 2 975 1616
Fax: +359 2 975 3436
 www.neterra.net
Искам да получавам известия за новите обяви от Neterra Ltd. по имейл. Email:  
Всички обяви на Neterra Ltd.
26.03.20
 Junior QA
София
09.03.20 София
09.03.20 София
06.03.20 София, Стаж
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Neterra Ltd. в Jobs.bg. ©2020