Neterra Ltd.
Телекомуникации


Neterra Ltd.
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
Кариера в компанията

Нетера е предпочитаният оператор за комплексни телекомуникационни услуги и проекти в Югоизточна Европа със 17 годишна история. Отдадеността ни към осигуряване на първокласно обслужване на всeки един етап, от инфраструктурата до бъдещите технологии, ни прави една от водещите компании в региона. Ние поддържаме портфолио от интегрирани глобални комуникационни решения, базирани на последните технологии за оптична, IP и сателитна свързаност. Нетера е известна с надеждни услуги за VPN и мрежи за данни, Интернет достъп, колокация, изграждане и поддръжка на спътникови инсталации. Мрежата за данни на Нетера обхваща всички големи градове на България и чрез своите партньори оператори достига до точки в целия свят. Нашата надеждна и сигурна мрежа, базирана на DWDM и MPLS технологии, е проектирана да предоставя най-високи нива на наличност, ефективност, гъвкавост и качество на услугите.

Хората се присъединяват към нас поради много различни причини. Всичко зависи от това какво търсят.
Някои, защото променяме света, в който живеем по уникален начин, ежедневно и системно разрешаваме проблеми и създаваме решения. Други заради начина, по който се грижим за нашите служители и ги насърчаваме да дават най-доброто от себе си. Или може би, защото искат да получат стабилна основа и безценен опит в началото на своята кариера. Или просто, защото искат да се чувстват уважавани и да знаят, че техните постижения са важни и имат значение.
В Нетера работим, защото обичаме работата си и оставяме своя дух в това, което вършим. Мислим и взимаме решения и не се страхуваме да поемаме рискове. Нашата роля е да бъдем в помощ и вдъхновение за нашите клиенти. За да успяваме имаме нужда от нови таланти. Хора, които са бизнес ориентирани и умеят да изслушват клиентите. Хора, у които предизвикателствата събуждат борбения дух и иновативността.

 

 

 

 
Контакти
Адрес: 1784 София, ж.к. Младост 1
Бул. "А. Сахаров" № 20 A, етаж 2
Телефон: +359 2 975 1616
Fax: +359 2 975 3436
www.neterra.net
Искам да получавам известия за новите обяви от Neterra Ltd. по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Абонирай ме
Всички обяви на Neterra Ltd.
20.02.17 София
16.02.17 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Neterra Ltd. в Jobs.bg. ©2017