МИРЕЛА 5 И 5 EOOД
Недвижими имоти


МИРЕЛА 5 И 5 EOOД

За компанията
Агенция за недвижими имоти "МИРЕЛА-5" работи успешно повече от 16 години, основно на пазара за недвижими имоти в Русе и Варна. В условията на конкуренция агенцията е утвърден лоялен партньор на своите клиенти и колеги. Агенцията е член на Националното сдружение „Недвижими имоти” и работи в сътрудничество с доказани адвокати, нотариуси и агенции за недвижими имоти. Създадените добри контакти с експерти в инвестиционното проектиране и строителството ни позволяват изготвянето на перфектна документация при сключването на сделки с недвижими имоти. Ние работим с едни от най-популярните банки, като това ни позволява да посредничим при различните форми на финансиране при покупката на имот. 

Фирма "МИРЕЛА-5" е създадена в далечната 1992 г. и предлага нещо повече от посредничество. Ние предлагаме пълен пакет от услуги с гарантирано качество и компетентност. Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, осигуряваме необходимата реклама на заявените при нас Ваши имоти, като по този начин се стремим да намалим до минимум рисковете при сключването на сделки и да удовлетворим изискванията на всеки клиент.

Агенцията предлага преференциални условия за служители от сектор сигурност и отбрана!

 

Нашите основни принципи са:  ЛОЯЛНОСТ, КОРЕКТНОСТ, КАЧЕСТВО!

Ще се радваме да ни дадете шанс да Ви докажем, че ги следваме успешно!

Очакваме Ви в нашите офиси в градовете Русе и Варна, където Вие винаги сте добре дошли за чаша топло кафе и БЕЗПЛАТНА консултация в приятелска атмосфера!
Контакти
МИРЕЛА 5 И 5 EOOД
ЕИК: 117690514
Адрес: гр.Русе, ул."Кирил Старцев" 12
Телефон: 082 82 84 86
 www.mirela5.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МИРЕЛА 5 И 5 EOOД
Искам да получавам известия за новите обяви от МИРЕЛА 5 И 5 EOOД по имейл. Email:  
Всички обяви на МИРЕЛА 5 И 5 EOOД
25.11.19 Варна; Заплата от 600 до 1200 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на МИРЕЛА 5 И 5 EOOД в Jobs.bg. ©2019