Искра Медия ЕООД
Медийна компания Служители: 10; Градове: България; Година на основаване: 2019; Придобивки:  Гъвкаво работно в време;    Възможност за работа от вкъщи;    Безплатни обучения/курсове/семинари;    Партита и тиймбилдинг;    Месечни и годишни бонуси;    Реално осигуряване;    Още социални придобивки;   Технологии: Служебен автомобил, лаптоп и телефон;


Искра Медия ЕООД

За компанията
   
"Искра Медия" ЕООД
е медийна компания, която е собственик на интернет сайт за новини. Основната цел на компанията е да отразява истината, а не да публикува манипулирана информация или информация, която обслужва определени интереси.
    
България има нужда от истинска журналистика, която да е неподвластна на разни хора, организации, фирми, политика и външно влияние. "Искра Медия" ЕООД ще показва на читателите истината и ще даде добър пример как, в днешно време, може да съществува журналистическа независимост, и как тя ще е в полза на обществото по възможно най-добрия начин.
  
Кариера в компанията
  
"Искра Медия" ЕООД
предоставя възможност за кариерно, личностно, финансово и социално развитие. Индивидуалните резултати ще са определящи за развитието на всеки един от екипа на медията.
    
Контакти
Искра Медия ЕООД
ЕИК: 205435649
Адрес: България, гр. Бургас
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Искра Медия ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Искра Медия ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Искра Медия ЕООД
08.05.20 София
04.05.20 Бургас
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Искра Медия ЕООД в Jobs.bg. ©2020