ТФ ГРУП ЕООД
Ние сме Top Flowers ! Ние сме различни, свежи, интересни, атрактивни, млади и амбициозни. Ако все още не ни познавате - посетете страницата ни www.Top-Flowers.com Служители: 7; Градове: София; Година на основаване: 2010; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Партита и тиймбилдинг;    Гъвкаво работно време;    Бонуси;  


ТФ ГРУП ЕООД

За компанията
Ние сме Top Flowers ! Ние сме различни, свежи, интересни, атрактивни, млади и амбициозни. Преди 6 години ние направихме първия си дебют.. отворихме врати в София, Лозенец - бул. Свети Наум №29 . За нас това място ще остане едно ценно и свещено кътче, където изработваме всички тези бижута от свежи цветя. Независимо от всичко, за нас винаги е било основна цел и така и ще остане - Вие да сте доволни и прекрачвайки прага ни и да се пренасяте в нашата уютна атмосфера изпълнена с аромат и цветове. Ние винаги ще бъдем до Вас и ще можете да разчитате на нас да Ви предложим свежи и нестандартни цветя за най-скъпите Ви хора ! А от скоро, вече можете да ни намерите на нов адрес - бул. Васил Левски №112, където вълшебството е в обще по-големи очертания!!!

  Цветята за нас са една страст, едно вдъхновение и олицетворение на най-ценното преживяване. Казват, че човек се нуждае от малко за да бъде щастлив. Ние се стремим точно към това - даряваме малките жестове, всекидневно доставяме букети от цветя, аранжировки, кошници с цветя и плодове, живи растения и всичко необходимо за Вашата градина и цветя в дома. Ние сме цвета и аромата необходими за един прекрасен ден изпълнен с усмивка :)

Ние сме Top Flowers и цветята ни обичат ! 
Контакти
ТФ ГРУП ЕООД
ЕИК: 203807079
Адрес: София, бул. Васил Левски 112
Телефон: 0700 20 704
 www.top-flowers.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТФ ГРУП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТФ ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ТФ ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2020