Enter consulting LTD
Enter consulting LTD е мултидисциплинарна консултантска компания, която обединява опита на експерти в различни области на управленската теория и практика - финанси, комуникации, информационни технологии, човешки ресурси и организационно развитие. Служители в България: 4; В България от: 2017; Служители глобално: 8; Година на основаване: 2017;


Enter consulting LTD

За компанията
Прилагаме най-съвременните постижения в областта на управлението и развитието на организацията.  Обединявайки опита си предлагаме стратегически решения за настоящите проблеми на вашия бизнес. Нашите усилия са насочени към разработване и въвеждане на специализирани системни решения за оптимизиране на всички процеси и хармонизиране на интересите на всички заинтересовани страни. 
Вярваме, че  бизнес успехите в бъдеще ще зависят от креативните, находчиви и смели хора. Знаем, че основна компетенция за професиите на бъдещето ще е креативността. Помагаме на нашите клиенти не само да да откриват креативни хора, но и  да развиват среда, в която тя да се развива и проявява.
Контакти
Enter consulting LTD
ЕИК: 204808928
Телефон: +359 897 20 20 40
 enterconsulting.bg
Политика за защита на личните данни на Enter consulting LTD

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Enter consulting LTD
Искам да получавам известия за новите обяви от Enter consulting LTD по имейл. Email:  
Всички обяви на Enter consulting LTD
06.01.20
 ДИРЕКТОР
Пловдив
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Enter consulting LTD в Jobs.bg. ©2020