Ехнатон България АД
Ехнатон е дистрибутор на електрически компоненти и средства за индустриална автоматизация и контрол. Компанията е специализирана в изпълнението на цялостни инженерингови проекти за управление и мониторинг на производство. Служители: 70; Градове: София, Бургас, Русе, Сливен; Година на основаване: 1996; Придобивки:  допълнително здравно осигуряване;    карта за спорт;    паркинг;    безплатни обучения/курсове;   Технологии: автоматизация; роботика; PLC; SCADA; HMI; CNC; lloT; серво системи; инвертори; индустриални комуникации и мрежи; системи за безопасност; машинно зрение;

Ехнатон България АД

За компанията
ЕХНАТОН е специализирана в изпълнението на цялостни инженерингови проекти за управление и мониторинг на производството, системна интеграция  и  управление  на машини. Компанията е сред основните доставчици на системи за управление на пречиствателни инсталации за отпадни и питейни води и в областта на електрическите табла. Като дистрибутор на водещи производители в индустрията предлага  на българските си клиенти висококачествени  електрически елементи и апарати ниско напрежение за електроразпределението и средства за индустриална  автоматизация  и  контрол;  цялостни решения   за   безопасна автоматизация; системи и решения за машинно зрение в индустрията.

Най-голямото богатство на ЕХНАТОН са нейните служители. Фирмата дължи своите успехи и развитието си на големия и сплотен екип от професионалисти, благодарение на всекидневните усилия и творчески труд на всеки, от които компанията върви своя път напред.
 
Контакти
Ехнатон България АД
ЕИК: 203040557
Адрес: София, бул. Андрей Ляпчев 4
Телефон: 02 817 6000; 0888 567 155
 www.akhnaton.biz
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Ехнатон България АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Ехнатон България АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Ехнатон България АД в Jobs.bg. ©2019