ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД
Агенция ПРИМА e марка за качество в управлението на комуникацията с близо 20-годишен опит – ПР и рекламни кампании, ивент мениджмънт, телевизионно и музикално продуцентство, дизайн и издателска дейност. Технологиите и нуждите на клиентите ни провоки Градове: София;


ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД

За компанията
Агенция ПРИМА e марка за качество в управлението на комуникацията с близо 20-годишен опит  – ПР и рекламни кампании, ивент мениджмънт, телевизионно и музикално продуцентство, дизайн и издателска дейност.
Технологиите и нуждите на клиентите ни провокират да учим, да се адаптираме и да създадаваме, по повече начини, откогато и да било, така че да можем по всяко време да предложим пълен набор от дигитални услуги. Съчетаваме страстта към творчество в традиционните маркетингови методи с едно по-дълбоко разбиране за информацията и дигиталната среда, така че да можем да предоставим значимо и съдържателно преживяване на нашите клиенти.


 
Контакти
ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД
ЕИК: 121689471
Адрес: ул. ОРЕХОВА ГОРА №42 А обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1404
Телефон: 0899 98 98 57
 www.agencyprima.com
Длъжностно лице по защита на личните данни - ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ПРИМА-ПРОДУЦЕНТСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ АД в Jobs.bg. ©2020