ПРЕШЪС ЕООД
Happy Bar & Grill Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България и Барселона. Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си. Служители в България: 3000; Градове в България: Варна,Бургас,Русе, София,Пловдив,Сандански; В България от: 1994; Служители глобално: 3300; Държави/градове извън България: Барселона,Испания и Лондон ,Великобритания; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Тиймбилдинги;    Допълнително здравноосигуряване;    Ваучери за фитнес;  


ПРЕШЪС ЕООД

За компанията
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американският опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутна атмосфера и перфектно обслужване. 
Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Sky cafe”. За 25 години опит имаме 30 ресторанта в България , два в Барселона (Испания) и един в Лондон .


Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип. 

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа. 

Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните. 


Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”. 
Кариера в компанията
Кариера в компанията
В Happy приятелската атмосфера, работата в тясно сътрудничество и липсата на излишни официалности са високо ценени от целия ни екип. Ние вярваме, че хората са най-ценният ни капитал и инвестираме в тях, давайки им възможност да учат и да планират кариерното си развитие в компанията.
Контакти
ПРЕШЪС ЕООД
ЕИК: 131230648
Телефон: 052/602617
 www.happy.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ПРЕШЪС ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПРЕШЪС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПРЕШЪС ЕООД
18.09.20 Бургас
16.09.20 Бургас
16.09.20 Бургас
16.09.20 Бургас
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ПРЕШЪС ЕООД в Jobs.bg. ©2020