ТЪРГ.БГ ООД
“Търг.бг” ООД е специализирано дружество, опериращо на пазара на недвижими имоти вече повече от 10 години. Опитът на компанията е разнообразен и включва експертиза в същинския и вторичния пазар от всички сектори на недвижима собственост. Година на основаване: 2007;


ТЪРГ.БГ ООД

За компанията
“Търг.бг” създава социален старт-ъп "Брокер360" за внедряване на нов модел в посредничеството на пазара на недвижими имоти. Иновацията внедрява нови технологии в заснемането и обработката на визуална информация за недвижимите имоти и създава нов, по-ефективен стандарт за професионални услуги, както за тези, които предлагат, така и за тези които търсят имот.


“Търг.бг” ООД е специализирано дружество, опериращо на пазара на недвижими имоти вече повече от 10 години. Опитът на компанията е разнообразен и включва експертиза в същинския и вторичния пазар от всички сектори на недвижима собственост - градоустройство и строителство, законова и нормативна база, посредничество и представителство, съдебно изпълнение, проджект, пропърти и фасилити мениджмънт, визуализация и маркетинг, преговори, медиация и убеждаване и др.
Контакти
ТЪРГ.БГ ООД
ЕИК: 200083425
Адрес: жк ИЗТОК бл.217 вх.А ет.3 ап.8 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1113
Телефон: 0888904967
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТЪРГ.БГ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТЪРГ.БГ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ТЪРГ.БГ ООД в Jobs.bg. ©2019