АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД
Нашата компания работи в сектора на производство на интериорни врати и дограми от почти четвърт век, в рамките на седем години ние инвестирахме в изграждането на нов, автоматизиран Завод, изграден на терен от 80 000кв.м. и застроена площ от 17 000 Служители в България: 150; Градове в България: София и Кюстендил; В България от: 1992; Служители глобално: 165; Държави/градове извън България: Коста Рика, Италия, Мексико; Година на основаване: 2013;


АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД

За компанията
Нашата компания работи в сектора на производство на интериорни врати и  дограми от почти четвърт век, в рамките на седем години  ние инвестирахме в изграждането на нов,  автоматизиран Завод, изграден на терен от 80 000кв.м. и застроена площ от 17 000кв.м., капацитетът е 800 врати на смяна. Годишният производствен капацитет е над 160 000 врати, покриващи широк спектър от българския, западноевропейския и част от азиатския пазар.

Технологията за производство е немска и е разработвана съвместно с водеща консултанска технологична фирма. За производството на нашите продукти ние използваме  материали на лидерите в бранша, екологично чисти  и възобновяеми материали, които са доставени от топ производители. Производствената технология отговаря на немските стандарти, не се отделят вредни емисии. Модерната инсталация позволява производствения отпадък да се преработва в топлинна енергия за административните и производствените помещения.

Интериорните врати се предлагат в три класа – нисък, среден и висок, в зависимост

от използваните материали. Дизайнът се изработва както от специализирани дизайнерски бюра и специалисти в Италия, така и по индивидуална заявка. Ние предлагаме повече от 12 серии врати, обхващащи няколко стила, от класически до модерни, както и различни продуктови категории. Нашата цел и мисия, да реализираме продукт с много високо качество, еволюира през годините  и издържа и до днес.

 Креативност, технологичен анализ, имидж и качество са в основата на всички наши конструктивни решения и реализации.
Контакти
АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД
ЕИК: 202849552
Адрес: гр. София, ул. Вили Казасян №1, вх.А
Телефон: + 359 89465 24 51
 www.eurostill.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД
10.03.20 София
06.03.20 София
06.03.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на АЙ КЮ ЛОГИСТИК ООД в Jobs.bg. ©2020