БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД
В БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД работи екип от 70 специалисти, включително административен и управленски състав. Образователната институция предлага курсове по чужди езици за деца и възрастни, корпоративни курсове, изпити. Служители: 70; Градове: София, Балчик, Елин пелин, Бистрица; Година на основаване: 2011;


БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД

За компанията
Обученията ни осигуряват стабилен напредък и отлични резултати. Използваме надеждни валидни тестове за входно ниво, текуща проверка и крайна оценка. Занятията са  с практическа и комуникативна насоченост. Работим с малки групи, предлагаме индивидуално обучение и консултации с гъвкава организация и време на провеждане.
Кариера в компанията
БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД е място, където се учим всеки ден, надграждаме своята кариера и се отдаваме на своите силни страни. Ние искаме всеки колега да достигне своя потенциал и да се чувства ценен със своя принос към общите цели. Ние даваме възможност на всеки да се усъвършенства, чрез различни обучения и интересни форми за професионално развитие и обмяна на опит с други функции и подразделения на компанията.
Контакти
БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД
ЕИК: 204995919
Адрес: гр. София 1784, бул. “Йерусалим” 3, ап. 3
Телефон: (+359) 2 974 35 02
 www.bigben.bg
Политика за защита на личните данни на БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД
16.10.20 София
13.10.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на БИГ БЕН ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ЕООД в Jobs.bg. ©2020