МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД
МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД работи със съвременни практики в областта на металообработването, използва нови, модерни машини, инструменти и оборудване на най-високо ниво. Без компромиси в условията на труд. Служители в България: 100; Градове в България: София, Пловдив, Варна; В България от: 2008; Служители глобално: 5400; Държави/градове извън България: Над 85 дъщерни компании в цял свят; Година на основаване: 1961;


МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД

За компанията
За компанията
Кои сме Мултивак България?


MULTIVAC е един от световните лидери в опаковъчни решения, използвани за всички видове хранителни продукти, фармацевтични, медицински продукти и промишлени стоки.
Гордеем се да определяме стандартите в областта на вакуумното опаковане чрез иновативните ни опаковъчни решения, характеризиращи се с висока надеждност, перфектна поддръжка и обслужване от над 1000 консултанти и сервизни инженери във всяка точка на земното кълбо.
В производствените ни предприятия работят повече от 5400 служители в над 80 страни по света, като 1900 от тях са в централата ни в Южна Германия. 

МУЛТИВАК България ЕООД е създадена през 2008 год. като дъщерна компания на MULTIVAC Export AG, предлагаща търговско и сервизно облужване, консултантска дейност и пр. на многобройните клиенти в страната, притежаваща машини MULTIVAC и търсещи опаковъчни решения MULTIVAC.

През последните няколко години МУЛТИВАК България ЕООД се развиваше динамично и в стремежа си към диверсификация и увеличаване обема на дейност, компанията отвори производствена база в началото на 2015 год. През октомври 2015 год. като самостоятелно юридическо дружество се обособи МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД.


МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД работи със съвременни практики в областта на металообработването, използва нови, модерни машини, инструменти и оборудване на най-високо ниво. Без компромиси в условията на труд. 

През 2016 год. МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД постави първа копка на новото си производствено предприятие в Индустриална Зона - Божурище. През същата година компанията получи сертификат Клас А от Министерство на икономиката във връзка с инвестиционния проект в Божурище, също така бе отличен като носител на първа награда на Германската икономика за 2016 г. в категорията „Малко и средно предприятие“.

За нуждите на растящото производство на МУЛТИВАК в България, компанията организира многобройни инициативи за студенти от технически университети и ученици от професионални гимназии. Компанията предлага платени стажове и с бърз темп разраства своя персонал.

Повече информация може да намерите на адрес: bg.multivac.com


Нашите основни принципиОпаковките предпазват нашите стоки и запазват качеството им. Да запазим стойността – това е нашата цел в цялата ни  дейност като производител на опаковъчни машини.

Ние разработваме опаковъчни решения с голяма стойност за клиентите и по този начин подпомагаме растежа, силата за иновации и трайния успех на нашите клиенти. При това задаваме стандарти по отношение на технологията, ефективността и надеждността, и обръщаме внимание на икономичното ползване на опаковъчния материал и останалите ресурси.

Съзнателно се грижим за отличните и ценни отношения с нашите клиенти, служители, търговски партньори и хората около нас, и сме надежден партньор за нашите акционери.
Кариера в компанията
Кариера в компанията
MULTIVAC е постоянно растящо предприятие с международна ориентация. Квалифицираните и мотивирани служители са важна основа за успеха на нашето предприятие. Като пазарен и технологичен лидер в опаковъчната промишленост, ние предлагаме на нашите служители дългосрочна перспектива и различни възможности за развитие. Чрез различни модели подкрепяме служителите си в съчетаването на семейния и професионалния живот.

В сайта на компанията ще намерите всички актуални свободни работни места за групата MULTIVAC на различните пазари.

http://bg.multivac.com/bg/multivac/kariera/


ИЗГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО С ЧАСТ ОТ РАБОТНИЯ ПРОЦЕС В НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО
 
Контакти
МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД
ЕИК: 203747835
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД
21.10.20 София
06.10.20
 ШЛОСЕР
София
23.10.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД в Jobs.bg. ©2020