ROYALS PLUS Ltd
Посредничество в сделки с недвижими имоти Служители: 20; Градове: Варна; Година на основаване: 2014; Придобивки:  Служебен телефон и компютър;;    Офис с отлична локация;;    Добър пакет за реклама;;    Обучения и тиймбилдинги;;  


ROYALS PLUS Ltd

За компанията
„За имотите, лесно и честно”

Агенция Роялс е създадена през 2014 г. и се развива устойчиво. През 2018 отворихме втория си офис в гр. Варна. Към момента районите, които покриваме в услугите си са: Северното и Южното Черноморие. Стремим се да сме част от Агенциите, които налагат добри професионални практики и етикет на работа. Нашият най – важен ресурс са нашите Консултанти. За нас са важни коректното отношение към клиентите и добрата комуникация с нашите партньори от други Агенции за недвижими имоти.  Агенцията ни е член на НСНИ (https://nsni.bg/) най-старата браншова организация  в страната. Целта на сдружението е честни отношения с клиентите и колегите, спазване и постигане на високи стандарти на работа. Всеки член на сдружението е длъжен да спазва Етичения кодекс.

Можете да разчитате на нас за консултации и осъществяване на:

сделки с продажби и наеми;
сделки с апартаменти, къщи, парцели, ваканционни, селски, бизнес имоти;
определяне на цена, съвет за ипотека, огледи;
проверка на документи, изготвяне на договори, придружаване пред Нотариус;
ремонти, обзавеждане, почистване, управление на имоти;
имате нещо друго наум, питайте ни, обичаме предизвикателствата!
Консултантите ни са с богат опит в сферата на сделките с недвижими имоти и са добре запознати с пазара. Можете да разчитате на адекватна и навременна реакция, които да отговорят на Вашите нужди.

В офисите ни работят и колеги, които са изкушени отскоро от професията и се обучават от по – опитните  си колеги. Горди сме, че от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Васил Левски", гр. Варна ни се довериха да проведем стажа на четири от ученичките, които тази учебна година завършват специалност "Недвижими имоти".

Нашето желание е да направим процеса на покупко – продажба или наем лесен и приятен, с минимум стрес  и максимум ефективност за страните. Работим открито, с коректна информация. Ще Ви предупредим за подводните камъни в една сделка за да можте да направите информиран избор. Целта ни Заповядайте в някой от офисите ни да се запознаем.
Кариера в компанията
Стига да искате да се развивате в сферата на недвижимите имоти, ние сме готови да обучаваме, подкрепяме и обсъждаме идеи за развитие в семейството на Роялс.
Контакти
ROYALS PLUS Ltd
ЕИК: 205141003
Адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза, №33, партер
Телефон: 052600282
 www.royals.bg
 www.facebook.com/Royals-Real-Estate-Varna-Bulgaria-120980419302102/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ROYALS PLUS Ltd
Искам да получавам известия за новите обяви от ROYALS PLUS Ltd по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ROYALS PLUS Ltd в Jobs.bg. ©2020